keskiviikko 4. marraskuuta 2015

BURGUNDY & CAMEL


DSC_3810

Viikonloppuna käytiin tyttöjen kanssa kuvailemassa ja pääsin käyttämään uutta rakkaushattuani! Kuolasin tuota jo kesällä h&m:llä, mutta hattu jäi kauppaan tuon ison lierin takia. Metsästin tommosta beigenväristä hattua joka paikasta enkä löytäny mistään. Kattelin sitte yks päivä hennesin nettikauppaa ja tuo hattu oli siellä alennuksessa, joten pakkohan se oli kuitenki tilata. Alesta löyty vielä kivat treenihousutki, joten klikkailin sitte molemmat ostoskoriin ja laitoin tilauksen tulemaan. Ei tuo nyt niin paha oo vaikka lieri onki isompi mihin oon tottunu. Itseasiassa tykkään tosta ihan superpaljon ku nään ton näissä kuvissa :D
Mitäs te tykkäätte mun nuuskamuikkushatusta? Löytyykö sieltä muita hattufriikkejä? 

NEULE - GINATRICOT / HOUSUT - CUBUS / HATTU&KENGÄT - H&M 
 TAKKI - KIRPPIS

kdkdk
Ps. Joku saattaa huomata että jotku kuvat on hieman epätarkkoja(esim eka kuva). Oon ihmetelly välillä ku joskus kuvista tulee tommosia sumeahkoja;o En tiiä missä on vika, mutta ilmeisesti kamerassa on joku asetus päin prinkkalaa. Jos joku osaa auttaa niin otan mielelläni apua vastaan :D Välillä kuvista taas tulee tosi teräviä ja hyviä! Äh, missä vika?





11 kommenttia:

  1. hahah just aattelin kommentoida että onpa ihanan tarkkoja, laadukkaita ja valoisia kuvia!! :D en siis tosiaan huomannu mitään vikaa näissä :-) jäin vaan tuijottaa tota ekaa kuvaa, se on ihan täydellinen! oot tosi kaunis, asu on aivan upea ja tunnelma jotenkin tosi kiva ♥ oon kans hulluna hattuihin, ja tuo söpö hattu sopii sulle oikein hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa xD musta tuo eka oli koneella katottuna ihan sumea:/ muissa ei oo vikaa :) Ja voi kiitos ihana<3 Ja hatut on niiiiin kivoja! Vielä ku sais viininpunasena<3!!

      Poista
  2. Siis miten nää sun kuvat on näin ihanan vaaleita?!! Vertaa niihin muhun! Ei hyvänenaika!! Ja tuo eka ja toinen kuva!! Huhuh<3 sä oot aina niin kuumis ;)<3 ja nää kuvathan on ihan älyttömän tarkkoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääks, en osaa sanoa! Vähän muokkasin, mutta aika vaaleita nää oli jo kamerassa :D katotteko te tätä postausta puhelimella? Kyllä mulla ainaki puhelimessa nää näyttää ihan tarkalta mutta koneelta katottuna tuo eka on ihan sumee :( kamerassaki näytti teräviltä mut ku koneelle siirsin ni huomasin ongelman :( Kiitti rakas!<3 kuumis hahha :'D

      Poista
  3. Sulle sopii tuo hattu älyttömän hyvin eikä lieri ole yhtään liian iso! ;) Ja hei mitäs ihanaa huulipunaa sulla näyttäis olevan! <3 Kuvista sen verran, että onpas raikkaita ja upean valoisia! Arvaa mitä, mulla on kanssa joku asetus päin peetä kamerassa, välillä tulee hiton tarkkoja kuvia ja välillä en sitten todellakaan :D Enkä tiedä, että missä mättää. Ehkä pitää kiikuttaa se jollekkin, joka tajuaa kameroista enemmän kuin minä. On vain hemmetin ärsyttävää käydä ottamassa asukuvia ja sitten niistä yli puolet on epätarkkoja :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei kiitti:) Ei tuo enää omaan silmäänkään näytä liian isolta lieriltä.. Ja huulipuna näkyyki seuraavassa postauksessa ;) Ja voi hitto että ärsyttää tuo kamerahomma. Harmi että sullaki käyny sama juttu. Just yks päivä otettiin taas kuvia ja yritin väännellä ja käännellä mutta ei onnistunu, tuli silti epätarkkoja:( Mut sitte ku ottaa jotain muuta ku asukuvia niin tulee ihan täydellisiä! Mikä siinä on??! :D Perhana.

      Poista
  4. Nää kuvat näyttää tosi hyvälle ja vitsi toi sun asu. Passaa sulle tosi hyvin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiiiiiiiiiiiiiitos ja kiitos näistä kuuluu myös kuvvaajalle ;)

      Poista
  5. Aivan ihana väriyhdistelmä, tosi kiva asu! :) xx

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti:) Vähänkö muuten kiva, meki nähhään vihdoin huomenna pikkujouluissa! ;)

      Poista
  6. Toi hattu sopii sulle ihan älyttömän hyvin!! :)

    VastaaPoista