perjantai 13. marraskuuta 2015

5 X NEW COSMETIC FAVOURITES

Moooi
Ihan pakko tulla hehkuttamaan muutamia uusia kosmetiikkajuttuja joista on tullu ihan suosikkeja nyt lähiaikoina.
 Ihan ekana yks hiustuote, jonka ostin summassa Anttilasta mutta joka loppujenlopuksi nousi yheksi suosikkihoitoaneeksi. Eli siis Garnierin Respons hoitoaine joka on tarkoitettu kuiville ja kiillottomille hiuksille, eli just mulle. Olin vähä skeptinen tämän suhteen, koska eihän nää halvat hoitoaineet ikinä mitään huippuja oo. Yllätyin kuitenki positiivisesti ku huomasin heti ekalla kerralla että hiuksista tuli ihan älyttömän pehmeät. Ku tätä pesi pois ni tuntu että hiukset oli vaan semmosta sulaa vahaa käsissä. Hiusten kuivumisen jälkeenki huomasin että ne oli paljo paremman näköset ja kiiltävät! Ehottomasti yks parhaista hoitoaineista mitä oon ite käyttäny :) Hintaakaan tällä purkilla ei oo ku semmoset 3-4€ kaupasta riippuen. 


Toisena kosmetiikkasuosikkina tulee Garnierin  PureActive 3 in 1. Kuten purkissa lukeeki ni tätä voi käyttää naamanpesuun, kuorimiseen ja kasvonaamiona. Oon kokeillu tätä kaikilla kolmella tavalla ja pakko sanoa että toimii! Iho on tän käytön jälkeen niin pehmeä ja tää jättää semmosen kauheen raikkaan olon. Tää on myös siitä hyvä että tätä voi käyttää sekä miehet että naiset. Ollaan yhessä putsailtu naamaa tällä välillä saunan jälkeen. Itseasiassa hoksattiin koko tuote yhden miespuolisen vloggaajan videosta!


Toinen naamanputsaussuosikki menee heittämällä ohi jopa tuosta Garnierista, nimittäin sain Cosmetic.fi nimiseltä nettikaupalta testaukseen tämmösen uutuustuotteen. Kyseessä on Aqua mineralin mutasaippua, joka sisältää mineraaleja ja Kuolleenmeren mustaa mutaa. Kuulostaa ällöttävältä pestä kasvot jollain mudalla, mutta näköjään se toimii. Tää kuulemma sopii erityisen hyvin akneiholle ja näppylöiden karkottamiseen. Oon käyttäny tätä nyt vähän yli viikon joka päivä ja mun iho on paremmassa kunnossa ku koskaan! En aluksi uskonu että tää vois toimia, mutta nyt naamassa ei oo näkyny näpyn näppyä ku aloin pesemään kasvot tällä joka ilta. Tää tekee muutenki heti pesun jälkeen ihosta niin pehmeen, että tekis vaan mieli silitellä omaa poskea :'D Tää saippua maksaa 24€ joka tuntuu paljolta yhestä saippuapalasta. Tuo kuitenki kestää varmasti aika kauan, koska musta tuntuu ettei tuo oo kulunu milliäkään tän viikon aikana. Aion ehottomasti tilata tätä lisää sitten ku tää loppuu. 

*Saatu 
Sain myös toisen tuotteen testattavaksi Cosmetic.fi:ltä, nimittäin Aqua mineralin kynsinauhaöljyn. Tää öljy sisältää nimensämukasesti erilaisia öljyjä jotka lupaa pehmentää kuivia kynsinauhoja. Mun kynsinauhat ei ollu nyt mitenkää erityisen kuivat, mutta oon silti käyttänyt tätä viikon ajan. On nää paljon pehmeämmät ku aikasemmin eikä tää kynsien ympärys oo yhtään repeillyt niinku yleensä.  Jee, nyt mun kynnet näyttää kauniilta!

*Saatu
Sitten vielä yks suosikkituote, jonka ostin kans Anttilasta about kuukausi sitten. Tämä vaaleanpunainen purkki-ihanuus on vartalon kosteusvoidetta. En kestä näitä I love:n purkkeja ku ne on niin söpöjä! Okei ja siis tämä ite rasvaki on kyllä hyvää, enkai mää tätä muuten hehkuttais. Tuoksu on ainaki mitä ihanin tässä purkissa. Miettikää nyt miltä tuoksuu Mansikka&kerma yhdistelmä, nami! Tän hintakaan ei tainnu olla ku jotain neljän euron paikkeilla ja purkkikin on aika iso. 






Pakko vielä laittaa tähän kuva miltä iho näyttää ilman meikkiä tällähetkellä. Oon jotenki ihan mielissäni siitä että kerranki ei tarvi stressata finneistä ja kuivasta ihosta. Uskon että tää on ainaki osittain näiden uusien tuotteiden ansiota, sillä aiemmin mulla oli aina tosi paljo epäpuhtauksia ku käytin vaan perus meikinpuhdistusaineita.











Löytyykö teiltä jotain näistä tuotteista jo tai aiotteko kokeilla?





16 kommenttia:

  1. Sun iho on todella hyvässä kunnossa, vautsit! <3 Tuo saippua kuulostaa älyttömän hyvältä ja voisin ehdottomasti kokeilla sitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Siis tuo saippua on kyllä jotain ihan ihme ainetta! :D Oon vieläki iha hämilläni sen vaikutuksesta..

      Poista
  2. Saippua alkoi kiinnostaa ja sitä on kyllä pakko testata joskus! :) & sun iho on niin tasainen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei voi muutaku suositella! Kiitos:> On kyllä nyt myös pysyny hyvässä kunnossa<3 Jee!

      Poista
  3. mie ostin sattumalta alennuksesta "i love"-sarjan suihkusaippuan ja hetken päästä sit kuorinnan ja nyt viimeisimpänä tuollaisen bodyputterin! :-D hintalaatu-suhteelta tosi hyvää ja riittoisa, joskus sattuu viel olemaan alennuksessa jossain liikkeissä vaikka ei normaali hintakaan paljoa kirpaise :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi vähän kiva:) On kyllä edullista ja hyvää ja tuoksuu niin hyvältä!

      Poista
  4. Mulla on tolta "I love..."lta kookosrasva ja noi kaikki tuoksuu ihan syötävän hyviltä. Kandee testaa noilta kans suihkusaippuaa jne, mulla on vaahtokarkintuoksuista suihkusaippuaa ja sekin on aivan törkeän herkullisen tuoksuista! *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MITÄ siis vaahtokarkintuoksuista suihkusaippuaa? ei jumankekka, pakko saada :D NAM!

      Poista
  5. Mulla on ollut tota samaa I love.. rasvaa, se on kyllä niin herkullista! :) Sun iho on kyllä ihan tosi hyvässä kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihanaa ja niin paksuaki:) Ja tällähetkellä on kyllä parhaimmassa kunnossa vähäänaikaan. Ennen en oikee käyttäny mitään puhdistusta iholle mutta näköjään kannattaa. Niin ja vedenjuontiki toki vaikuttaa, nimittäin juon nykyään sitä tosi paljon!!

      Poista
  6. I Loven purkit on aivan super ihania!♥

    VastaaPoista
  7. Vitsi että sun ihon on nainen ihanassa kunnossa!<3 Ja en kestä syn kynsiä, mäki haluun tommoset ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos;> Kieltämättä oon kyllä itekki tyytyväinen nyt. Ja kynnetki pysyny jotenki ihmeellisen hyvänä, tai siis ei oo katkennu :'D Vissii joky hyväkynsigeeni ku äitilläki superpitkät!

      Poista
  8. Ei jumankekka, vähän sun iho näyttää tosi sileältä. Ihan kuin vauvan beba. :o Hyvin näyttää toimivan toi saippua. :) Noi i love- jutskat on tosi ihanan tuoksusia. ♥

    VastaaPoista
  9. Pitäsköhän kokeilla tota hoitoainetta :)

    VastaaPoista