perjantai 8. toukokuuta 2015

Huhtikuun suosikit

Nyt olisi aika taas kuukauden suosikit postauksen aika! Huhtikuu meni muuten mun mielestä ihan älyttömän nopeaa. Menikö teijän mielestä? :o Outoa ajatella että nyt on jo toukokuu, koska mun mielestä toukokuussa on jo kesä, mutta miten kesä voi olla jo nyt? Ihan hetki sitten kärvistelin toppatakissa ja mietin että vielä neljä kuukautta kesään ja ens kuussa vietetäänki jo juhannusta. Huhhei sanon minä :D Jokohan kohta pääsee biitsille?
Mutta nyt huhtikuun suosikkijutut siis tiskiin!

Ihastuin uudelleen välipalapatukoihin. Varsinkin kaikki suklaiset on mun mieleen, sillä niillä saa vähän taltutettua makeanhimoa. Välipalapatukka on niin helppo napata mukaan jos nälkä iskee vaikka kaupungilla. Nää Fitnessin patukat ei oo niin hyviä ku ne Alpenin patukat, mutta kuvaushetkellä mulla oli vaan noita, tosin hyviä nuokin!

Toinen ihan lempparinaposteltava  huhtikuussa oli maapähkinät :D Ne on vaan niiiin hyviä! Mulla esimerkiksi on pakko olla elokuvan aikana jotaki mitä napostella, niin nämä on vähän terveellisempi vaihtoehto ku  karkit ja sipsit ;) Eilisellä kauppareissullakin piti taas ostaa kaappiin pussi pähkinöitä!

Ja lisää ruokaa. Uunilohi on aina ollu yks mun lemppariruuista, mutta tämä kokonaisuus nousi ihan ykkössijalle huhtikuun syömisistä. Lohen päälle laitoin ainoastaan suolaa, sitruunapippuria ja tuoretta tilliä. Se sitten nautittuna perunamuusin ja salaatin kera niin avot! Voisin syyä tota joka päivä.

Huhtikuussa ei tullut kauheasti osteltua mitään sisustusjuttuja, mutta tämmönen yks pikku hankinta tuli tehtyä, nimittäin keltainen hedelmäkori. En oo aiemmin mitenkään välittäny keltasesta sisustuksessa, mutta ton korin nähtyäni mun oli IHAN PAKKO saada se. Hintaakaan ei ollu ku 7,95€ ja ton löysin siis kodin1:stä. Hyvin passaa meidän valkoseen pöytään ja haluaisin tohon alle vielä jonkun mustavalkoisen kaitaliinan. 


En oo muuten muistanut esitellä juttuja joita tilailin joskus maaliskuussa h&m:ltä. Tai no se aztecneulehan täällä on jo nähty ja viime postauksessa ne valkoset tennarit. Niiden mukana tuli myös maailman ihanin kesämekko. Harmikseni olin ottanu mekosta liian pienen koon, mutta onneksi sain vaihdettua yhden koon isompaan! Tämä oli koko huhtikuun lemppariostos ja en malta odottaa että pääsen tätä käyttämään.

Ja viimeisin muttei vähäisin suosikki, yllättäin siis Niken lenkkarit. Oon valehtelematta käyttänyt näitä ihan joka päivä siitä asti kun nämä kirppikseltä kotiutin. Mun mielestä nää passaa melkein mihin asuun vaan(no okei ehkä ei minkään juhlamekon kanssa) ja jalassa nää on niin hyvät.


 Semmosia suosikkeja tällä kertaa! 
Täällä on sateisesta ilmasta huolimatta fiilis katossa, nimittäin illalla mennään Maken kanssa treffailemaan. Ohjelmassa ois biljardin peluuta sekä hyvää ruokaa Olimpoksessa! Huomenna vois vaikka leipoa jotakin ja sunnuntaina juhlitaankin sitten äitienpäivää ;) Millasia viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? 
Ihanaa viikonloppua kaikille 

13 kommenttia:

  1. Mulla on samanlainen hedelmäkori,se on niin ihana :) ja tuo mekko on tosi nätti,niin sun näkönen! Ja mun pitäs ostaa jotku uudet lenkkarit,ku oon lenkkeily nykyisillä säälläku säällä,niin ne on sen näköset ettei kaupungilla vihti käyttää :D teidän v.loppu suunnitelmat kuulostaa ihanilta! Mulla kuuluu kuoroa,ystäviä,treeniä ja junalla puksutan sunnuntaina äidin luo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mää katoinki ku sulla oli kuva siitä että samanlainen;) Tuo mekko on kyllä mustaki ihan mun näkönen :'D Ja ei muutaku uuet lenkkarit hommaamaan! Mulla on onneks lenkkeilylenkkarit ja sitte nuita käytän ns kaupunkilenkkareina x) Ja sunki suunnitelmat kuulostaa ihan huipulta!

      Poista
  2. Upea hedelmäkori, pitäisi ehkä myös itsellä kotiuttaa ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana hedelmäkori♥ Tuon alle kyllä sopii hyvin se mustavalkoinen kaitaliina :) Mun viikonloppusuunnitelmiin kuuluu pelkkää töitä... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, pakko saada siihen semmonen jostain:) Voieiii :S No mutta hei, työt tietää rahaa! ;)

      Poista
  4. Noi niket vaan on niin kivat ♥ Ihana hedelmäkori, mäki haluuun! :) Mietin että skippaanko huhtikuun lempparit kun mulla ei oo kertyny niin paljon lempparijuttuja. Katsotaan, katsotaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä<3 Kasvaa kohta jalkoihin kiinni ;D Äkkiä ostamaan tuommonen ennenku loppuu! Ja eihän sitä joka kuukauelta tarvi tehä, mullaki oli aika vähän nytte ni mietin teenkö ollenkaa:D

      Poista
  5. Oii toi mekko on aivan täydellinen! Niin raikas väri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mekko on kyllä aivan mun lemppari:) Varmasti tulee kesällä käytettyä PALJON :D

      Poista
  6. Ihastuin tohon hedelmäkoriin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin heti ku näin;D Äkkiä ostamaan jos niitä vielä löytyy!

      Poista
  7. Heh hauska, kun laitoin instaan kuvan tuosta hedelmäkorista niin sen jälkeen on näkynyt tosi monella se :D kyllä siitä onkin kyselyitä tullut, että mistä se oli ostettu x) Ihanahan se kyllä on! :)

    VastaaPoista