maanantai 23. helmikuuta 2015

pieniä ilon aiheita

 Oon saanut täytettyä vaatekaappia ihanilla keväisillä väreillä. Ja ennenkaikkea mustat vaatteet ovat saaneet väistyä vaaleiden sävyjen tieltä!

Oon panostanut enemmän aamupaloihin. Ruisleipää, erilaisia smoothieita tai kaurapuuroa on tullut syötyä nykyään aamuisin. Ennen saattoi mennä joku paahtoleipä tai sitten aamupala jäi kokonaan välistä..



 Urheilusta on tullut elämäntapa. Salille lähteminen on  nykyään harvoin pakkopullaa, yleensä sitä jopa odottaa että pääsis taas. Rakastan ku pääsen heti aamulla aikaisin rehkimään!  Tänäänki salilla yks mummeli niin kehu että oon kuulemma "sinnikäs sissi" ku jaksan käydä aina aamuisin reenaamassa :D

 Terveellinen ruokavalio. Ollaan syöty nykyään omasta mielestä ainakin aika terveellisesti. Ruoan kanssa on lähes aina salaattia tai jotain muuta kasvista. Sipsien napsiminen iltaisin on vaihtunu hedelmien naposteluun. Herkkupäiväki on pitänyt tosi hyvin eikä tee arkisin mieli edes herkutella! 
Löysin taas yhden älyttömän hyvän protskupatukanki. Fastin mansikka Recovery&Protein patukka<3


Löysin Citymarketista Essien valkoisen kynsilakan viidellä eurolla! Normihinta oli 14,95€.. Tää on mun eka Essien kynsilakka ja myöskin eka valkoinen kynsilakka. Valkoiset kynnet on jotenki niin ihanan raikkaat ja keväiset.

Uudet Niken leggarit, jotka sain Makelta synttärilahjaksi. Nämä on niin rakkautta ♥♥


Turkoosit kynttilät sisustusta piristämään. Ois kiva saada vielä jotain muutaki väriä piristämään tätä tylsän mustaharmaata sisustusta. Ehkäpä verhot tai koristetyynyjä joissa ois tuota samaa sävyä? 

 Uudet aurinkolasit GinaTricotilta hintaan 7,95€. Jotenki ihastuin näihin, vaikka samalla mua nauratti että näytän kärpäseltä. Oli kuitenkin pakko napata nämä matkaan kun hintakaan ei ollut paha. 



Peppi ♥ Oli vaan pakko laittaa tämä kuva tänne ku musta tää oli niin ihana. Peppi ei ookkaan vähään aikaa vieraillut täällä blogissa. Pepiltä terkkuja! Ja kyllähän tämän karvapalleron seura piristää mun jokaista tylsää päivääni  

Mitkä asiat teitä on piristäny lähiaikoina? Ihanaa maanantaita mussukat 

22 kommenttia:

  1. Niin kiva postaus ja kauniita kuvia taas kerran! :) Kotiutin noi samaiset aurinkolasit jokin aika sitten ja noi on kyllä ihan superkivat :D Neuleet on ihanan värisiä, tollasen mintunvihreen neuleen kun sais itellekin jostain! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän Linda :) Nuo arskat on kyllä jotenki niin kivat! Ja tuo mintunvihreä neule oli kyllä hyvä kirppislöytö! En oo nimittäin kaupassa nyt nähny tuon värisiä neuleita ollenkaan :<

      Poista
  2. Olipa aivan erityisen ihana postaus! :) Tosi kauniita kuvia oot räpsiny, tällaisia on ilo katsella! <3 Ja aivan ihanat nuo Niken leggarit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Voi ihana kiitos! Nuo leggarit on superihanat ja niin pehmeet! Just parhaat kotihousut ;D

      Poista
  3. Ihanan valoisia ja raikkaita kuvia :)<33 mulla tulossa samantyylinen postaus huomenna ;) niin kaunis tuo kuva missä sulla on lasit ;)<3 kannattaa omistaa noi, ihan parhaat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oiii pitääpä mennä lukkeen se sun postaus ;) Ja kannattaa tosiaan omistaa noi, hih niiiin kivat!

      Poista
  4. Voi että miten piristäviä kuvia!<3 Tällasista postauksista tykkään, jotenkin kuvat inspiroi niin paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva jo tykkäsit^^ <3 Ihana kuulla usein kuvista kehuja:) Minä ku niin tykkään valokuvailla!

      Poista
  5. Kaunis postaus :) Tykkään näistä sun kuvista niin paljon !

    VastaaPoista
  6. Ai ku kiva postaus Nina! Kuvat oli niin ihanan raikkaita ja valoisia, että välittyi kyllä kevät fiilis :)

    VastaaPoista
  7. Ihana värisuora tossa ensimmäisen kuvan neulepinossa! Ihan mielettömän keväiset sävyt, tulee ihan jätskikiskan jätskit mieleen :D

    Täällä on ilahduttanut kans arjen pienet jutut. Auringonvalo, kävelyt, onnistuneet kynsilakkaukset, ja ihan vaan arkinen puuhailu kotosalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, ihana! :D Jätskikiska<3 Ihania ilahduttajan aiheita sullakin. Aurinko ainaki piristää heti kummasti! Nyt ei taas oo moneen päivään näkyny täällä :(

      Poista
  8. Ihania pastellinsävyjä! :) itse oon myös tykästynyt kovasti hempeän värisiin vaatteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;D En oo näköjään ainoa joka on tykästyny! Hempeät värit on niin ihania !

      Poista
  9. Ihanan raikkaita kuvia, sulta on niin huippu lukea tälläisiä postauksia <3 Niin ihania neuleita, kynsilakka, noi leggarit ja turkoosit kynttilät. Täällä ilmottautuu yksi turkoosin värin sisustaja. Se on niin ihanan raikas väri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos<33 Turkoosi on kyllä ihana sisustuksessa! Varsinki nyt keväällä himottaa kaikki tommoset vaaleat värit :')

      Poista