tiistai 27. tammikuuta 2015

turtleneck




Tässä vähän parempaa kuvaa tästä uudesta neuleesta, joka mulla oli päällä sillon kun kävin Emilian kans kuvailemassa! Ihastuin tuohon jo silloin kun näin nuita ekan kerran Gina tricotilla. Sillon kun alet alkoi niin huomasin netistä että tuo neule oli alennettu kymmeneen euroon! En kuitenkaan ehtinyt hakea omaa kokoani ja sillon harmitti. Yks päivä sitten kun pyörin Tornion Ginassa niin bongasin sieltä yhen tommosen ja vieläpä xs-koossa. Ei paljoa tarvinnut miettiä ostanko kun huomasin telineen päällä vielä lapun että kaikki ale-tuotteet oli puoleen hintaan. Neulelle jäi siis hintaa vaivaiset viisi euroa! Samalla reissulla ostin vitosella myös Cubukselta harmaan neuleen, jossa on samanlainen korkea kaulus. Tykkään ihan hirveesti tällähetkellä nuista turtleneck kauluksista paidoissa. Täydellinen yhdistelmä nahkatakin kanssa(ei pakkasilla tietenkään) eikä välttämättä tarvitse ees laittaa kaulahuivia. 
Mitäs te tykkäätte näistä turtleneck-kauluksista?

12 kommenttia:

  1. Todella kaunis, tyylikäs ja monikäyttöinen neule! Hyvä löytö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaimmat löydöt näköjään tekee sillon ku vähiten oottaa ;D

      Poista
  2. Niin tyylikäs ja ihana neule <33 varmaan tosi moni käyttöinenkin :) ihana kaunis Nina<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Voi pitää farkkujen tai vaikka hameen kanssa:) Kiitos <3

      Poista
  3. Voi että, mä tykkään kauheesti tosta neuleesta!<3 Ja sinäkin oot kaunis!:) Pakko kysyä, että mistä sun ihana hattu on!:)

    VastaaPoista
  4. ääää, mulle kans tuollainen neule! Oon nähnyt 3 eri tytöllä ton samaisen neuleen päällä ja toi näyttää jokaisella niin kivalta. Ja noin kivaan hintaan oot löytäny, ihana sika hyvä löytö!!! <3 Ihana söpöläinen hattutyttö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki näin monella tuollasen ni siks aloinki metsästään ku se näytti niin kivalle :') Ja oli kyllä löytö ku normihintaki tuolla 19,90..

      Poista
  5. Kaunis neule. Menee varmasti monessa asussa :)

    VastaaPoista
  6. Mää kans niin tykkään tuommosista neuleista, mutta harmikseni näytti mun päällä ihan hirveeltä! xD Sulle taasen sopii siis niiiiiin hyvin! Kaunoikainen Nina! <3

    VastaaPoista