keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Mökillä


Kuten aiemmin jo mainitsin niin teimme tuossa pikku mökkireissun Maken perheen mökille. Ei oltu suunniteltu mökille lähtöä vaan yhtäkkiä vaan keksittiin että pitäiskö lähtiä muutamaksi yöksi, sillä Makella oli vasta tänään ensimmäinen työpäivä. Otettiin Peppiki mukaan, ettei sen aina tarvis olla yksin kotona :( Oli ihanan rentouttavat kolme päivää! Pelailtiin biljardia, nintendoa(ah, supermarjo!), kaikkia pelejä mitä löydettiin, käytiin kuvailemassa, tehtiin lumitöitä, katottiin leffaa, herkuteltiin, saunottiin puusaunassa ja paistettiin makkaraa takkatulessa. Kyllä se mökkeily vaan on mukavaa! Olisin voinu olla vieläki pitempään, mutta pakko oli lähtee jo kotia kohti. Lisäksi lähtöpäivänä(onneksi vasta sillon!) putket oli jäätyny -26 asteen pakkasen takia joten ei saatu vettä ollenkaan.. Luojan kiitos sentään että auto lähti käyntiin ja päästiin takaisin Ouluun :D




















14 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniita kuvia ja niin ihana Peppi kissa! <3 :)

  VastaaPoista
 2. vauuu mitä kuvia!!!!!! <3 apua!! Tuo viimenen, neljänneksi ja viideksi viimeiset <3!! huh! määki tahon mökille!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tänks. Määki voisin lähtiä jo uuestaan, oli niin ihanaa!

   Poista
 3. tosi kivoja kuvia :) miten saat noista kuvista pois ne tyhmät reunat jotka tulee kun lisää kuvia blogiin? kiitos etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy myöntää etten muista ollenkaan miten ne aikanaan sain pois :D Ihan joskus blogin alkuaikoina taisin googletella ja loppujenlopuksi sain ne tolleen. Ei muista kyllä ennää yhtää miten..

   Poista
 4. Vau mitä mökkikuvia! <3 Tuli ihan mieleen meidän juhannus mökillä. :) ( http://mella-lili.blogspot.fi/2014/06/mokilla-juhannus-2014.html )
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 5. Mökkeily on vaan niin kivaa!! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 6. Voi, että miten ihania kuvia! Kuulosta oikeesti ihan täydelliseltä mini reissulta, olispa itellä mökki jossaki minne vois aina paeta nauttimaan luonnosta ja rauhasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^Kiitos. Oli kyllä ihan täydellinen reissu..

   Poista
 7. Voi mökki ♥! Aivan mahtavia kuvia :). Terkuin Heidi

  VastaaPoista
 8. Äää en kestä miten ihania ja onnistuneita kuvia! Niin talvisia ja tunnelmallisia <3 ahh!

  VastaaPoista