maanantai 26. tammikuuta 2015

Näillä eväillä kohti kesää

Mä tein uudenvuoden lupauksen itelleni että tänä kesänä aion olla hyvässä kunnossa. Niin fyysistesti kuin henkisestikin. Vaikka oonkin jo pari vuotta käyny salilla ja treenannu niin en oo ihan tyytyväinen vieläkään peilikuvaan. Toki lihakset on kasvanu ja oloki on paljon parempi kuin sillon ku en harrastanu liikuntaa. Voi kuulostaa ehkä pinnalliselta että haluaa kesällä rannalla kävellessä näyttää hyvältä, mutta en mää pelkästään sen takia tätä tee. Kaikki naiset voi myöntää kuitenki että on kiva kävellä bikineissä niin ettei röllykkä reilu etupuolella tai ettei tarvi peitellä itteään helteellä isoihin kaapuihin :D 
Anyway, on tullut innostuttua ostamaan tässä kaikenlaista ravintolisää. Tein pari viikkoa sitten Fitnesstukulle pienen tilauksen koska siellä oli niin hyviä tarjouksia. Tilasin pari purkkia jotain "rasvanpolttotabuja", d-vitamiinia ja maapähkinävoita. Muualta on tullut ostettua sitten omega3:sta ja rautatabletteja. 



Halusin kokeilla että vaikuttaako tommoset rasvanpolttotabletit oikeesti mitenkään. Nettisivujen mukaan tuote antaa energiaa treeneihin, hillitsee ruokahalua ja tehostaa rasvan vapautumista. Kokeilin näitä viimeviikolla ja täytyy sanoa että nämä ei ehkä sopinu mun herkälle vatsalle. Nettisivuilla lukee että nämä sisältää yhdistelmän kofeiinia, zingiber officinalea, katekiineja, gallushappoa ja chilipippuria. Mulle tuli näistä aika inhottava vatsakipu ja närästi ihan hulluna! Tajusin sitte jostain lukea että yhessä tabletissa on kofeiinia vissiin suurinpiirtein saman verran ku kolmessa kahvikupillisessa. Ja mä en oo tottunut hirveesti kahvia juomaan joten luultavasti se johtui siitä. Saa nyt nähdä jääkö nämä mulla käyttämättä kokonaan :/ Kyllähän varmaan vatsa tottuis ku näitä käyttäis, mutta en näiden takia ala kyllä mahakivusta kärsimään päivittäin.. Kiva olis kuitenki ollu kokeilla että alkaako ne nesteet liikkumaan ja rasva palamaan näiden avulla. 


Omegaa ja d-vitamiinia on tullut kans tilailtua Fitnesstukulta. Rautatabletteja käytiin yks päivä ostamassa luontaistuotekaupasta, sillä epäilin että se jatkuva väsymys ja huono olo saattaa johtua raudanpuutteesta. Myös hiuksia mulla lähti enemmän ku normaalisti niin netistä luin että se olis juurikin yksi anemian oire. Nyt sitten napsitaan näitä joka aamu ja lähtee päivä paremmin käyntiin. 


Eräästä blogista bongasin myöskin tämän näköisen teepaketin kuvan. Kyseessä on siis Clipperin Detox tee jonka väitetään puhdistavan elimistöä. Vähentää turvotusta, auttaa ruoansulatusta ja vähentää makeanhimoa! Kuulostaako hyvältä? Oon tätä maistellut nyt pari viikkoa ja aluksi maku tuntu aika hirveältä. Kuitenki parin kerran jälkeen aloin tykkäämään tästä enemmän ja enemmän. Makeanhimo on kyllä pysynyt poissa. Tee sisältää lakritsanjuurta, joka tekee teestä makeaa eikä sokeria tarvii lisätä. Ilmeisesti myös sen takia tuo makeanhimoki kaikkoaa ku tätä juo. Aineenvaihdunnan huomaan myös vilkastuneen! Tätä löytyy ainakin Punnitse&säästä kaupoista eikä paketin hintakaan oo päätä huimaava! Tää maksoi n. 3€ ja paketissa on 20 teepussia.


Tämän luomu maapähkinävoin tilasin Fitnesstukulta ihan vaan koska se oli tarjouksessa parilla eurolla :'D Ajattelin että tätä voi käyttää jälkiruokiin tai leivontaan. Tai miksei vaikka puuron sekaan tai paahtoleivän päälle. Taas yksi terveellinen vaihtoehto makeannälkään ja tässä on lisäksi paljon proteiinia.


 En oo ikinä ollut mikään protskupatukoitten fani, nimittäin musta tuntuu että ne kaikki tähänastiset on maistunu niin teolliselta. Yks päivä Prismassa pyöriessä törmäsin hyllyyn missä oli Teho Sportin patukoita hintaan 0.50€/kpl! Minä ku oon tämmönen tarjoushaukka niin piti heti ostaa pari ;) Kyseessä on siis Teho sportin protskupatukka valkosuklaa-marja maussa. Mä en myöskään oo mikään hirvee valkosuklaan syöjä, mutta tässä patukassa kyllä maistui hyvältä. Maku on makea, muttei liian makea vaan semmonen sopiva. Viime viikolla vetäsin treenin jälkeen heti puolikkaan tämmösen ja mahassa kurniva nälkä kaikkosi heti. Melkein jo unohdin kotiin tullessa syödä, koska ei ollut nälkä :D


Yksi uudenvuodenlupauksista oli myös se että että pidän viikossa ainoastaan yhden herkkupäivän. Yritin tätä jo ennen joulua, mutta aina lipsuin kun herkkupäivästä jäi herkkuja yli. Nyt päätin että herkkuja syön vaan lauantaisin, enkä sillonkaan mitään hirveitä määriä. Oon onnistunut tässä tavotteessa tosi hyvin ja nyt kolmena lauantaina oon syönyt vaan vähän karkkia. Viime viikonloppunakaan mulla ei oikeestaan tehny mieli ees herkkuja, mutta napsin kuitenkin muutaman tummasuklaalakun leffaa katellessa. Viikolla herkuttelu on nyt pysynyt kokonaan kurissa! Jee, oon ylpeä itestäni että pystyn ees tähän :'D En nimittäin ikimaailmassa pystyis olemaan missään puolenvuoden totaalisessa herkkulakossa. Nostan hattua niille jotka pystyy! Kerran tässä kuitenki vaan eletään, joten pitää myös antaa itselle lupa herkutella välillä.

15 kommenttia:

  1. Tosi hyvin ja fiksusti osasit kirjoittaa ajatuksia hyvinvoinnista ja siitä mitä se sulle merkitsee :) Sekä selostaa nuista tuotteista :) Mää voin tulla hakemaan nuo rasvanpoltto tabut, jos ne ei sulla tuu syödyksi ;)

    Mua ihan hirveesti alussa alkoi naurattamaan tuo " kiva kävellä bikineissä niin ettei röllykkä heilu etupuolella ", haha :D Vaikka siis tottahan se on! Kukapa ei haluais timmiä pyykkilauta -vatsaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos murunen<3 Mää syötän ne varmaan Makelle jos en ite uskalla syyä niitä XD
      hahaha niimpä! Oon aika varma että ainaki suurin osa ajattellee tuollain. Vaikkei nyt itelläkään kirjaimellisesti hirveetä röllykkää tossa eessä roikukkaan, ni oishan se silti kiva ku ois timmissä kunnossa ;) Ois jotain näyttöä sille että hiki hatussa vääntäny vattalihaksia salilla koko talven :'D

      Poista
  2. Mulle kävi samalla tavalla ton teen kanssa, että ensin en lämmennyt ja nyt tykkään siitä ihan hulluna! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ;D Maistu kieltämättä vähän oudolle alussa, ku ei oo tommoseen teemakuun tottunu :D

      Poista
  3. Mulla on kans tuota teetä ja oon kans testannu noita rasvanpolttotabletteja :)) ja huii siis mä en vaan pysty yhteen herkkupäivään!!! Oot kyllä sinnikäs <3 ja musta oot niin sairaan hyvässä kunnossa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa ;D Mitenhä sulla toimi nuo tabletit, ois kiva tietää! Hahaha ja onhan siinä sinnittelemistä :D Mutta ehkä se on kans tottumiskysymys. Voi kiitos :')

      Poista
  4. Oi vitsi, pitääpä itekki kokeilla tuota teetä! Näyttää ainaki paketin perusteella hyvältä haha. :D Tuo yks herkkupäivä/viikko on kyllä hyvä ajatus. Saa vähennettyä iteltä herkkujen syöntiä ja silti ei tuu sellasta oloa, että "yhyy en nyt saa koskaan enää syödä karkkia". Seki on kyllä sitte vaan tärkeää muistaa, ettei sen yhen päivän aikana vedä hirveitä herkkuövereitä, tai menee muuten ihan hukkaan koko idea... :D Mie oon nyt tavallaan herkuttomalla, kun on tämä elämäntaparemppa menossa, mutta uskon että tulevaisuudessa siirryn itekki tuohon yhteen herkkupäivään viikossa. :) Ootko muuten maistanu Quest Barin protskupatukoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ! :) On kyllä ihan hyvä systeemi ollu tää herkkupäivä.. Pitää sitä vähän ees sallia itelle herkuttelua, muutenhan tää elämä ois ihan tylsää :D En oo Quest Bareja maistanu, niitä Lauraki jo kävi mulle kehumassa ;D Pittääpä siis maistaa joku päivä !

      Poista
    2. No niin, kaikkea kohtuudella. :) Joo haha, mie olin vähän skeptinen niiden suhteen, ku ei oo hirveän hyvät kokemukset noista itelläkään, mutta nuo on oikeasti taivaallisia!

      Poista
  5. Voi Nina sä oot niin tikissä että huhh!! Toisaalta ymmärrän ajatukseni siitä röllykästä koska jokainen näkee peilistä sen itsensä mistä on joskus lähdetty. Pitäisi tämänkin röllykän lähteä lenkille, eikä maata sohvan nurkassa. :D Mä oon kans joskus maistanu lakritsin makuista teetä niin oiskohan se ollu tuota, oli muuten aika hyvää! Mulla on muutenkin jo aika hyvä aineenvaihdunta, mutta tuota voisi testata jo pelkästään siihen makeanhimoon. :) Oli tosi kattava ja kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pöhhh enkä oo :D Kannattaa kyllä testata, mulla ainaki makeanhimo kaikkoaa heti!

      Poista
  6. Mulla oli noita samoja rasvanpolttajia ja mullakin ne aiheutti aivan jäätävät mahakivut! Vähän aikaa niiden ottamisen jälkeen olin kyykyssä vessan lattialla kylmähiki otsalla ja mietin et oksennanko vai en. :D Kokeilin niitä muutaman viikon, mut ei kyllä sopinu mulle. Se vähän lievitti ton mahan kipeytymistä, ku otin ne vasta aamupalan jälkeen enkä tyhjään vatsaan. Salilla kyllä huomas et hiki virtas huomattavasti normaalia enemmän ja treeni luisti hyvin. :)

    VastaaPoista
  7. Clipperin eri teelajeja (myös tota detoxia) löytyy myös s-marketeista ja prismoista :) on siellä halvempaakin. mun mies kerran toi vahingossa ton detoxteen mulle, kun sen piti tuoda mustaherukkaa Clipperiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin löytyy:) Mä en ite tohon Detoxiin törmänny marketissa :/ Mutta kaippa niitä nykyään saa monia makuja sieltäki :) Mustaherukka kuulostaa kyllä kans namilta ;)

      Poista
  8. oi, kuulostaa hyvältä tuo tee! :) Pitää testata! :)

    VastaaPoista