perjantai 12. syyskuuta 2014

Yhdet housut, kolme asua

Pari päivää sitten kaupungilla pyöriessä eksyin tietenkin kurkkailemaan Gina Tricotin syysvaatevalikoimaa. Nopealla vilkasulla en nähnyt mitään erityisen kivaa siellä, mutta ulos kävellessä huomasin kivannäkösiä housuja roikkumassa telineessä. Housut näytti tosi kivalta, mutta hinta ei oikein houkutellut. Päätin kuitenkin kokeilla housuja ja ihastuin, enkä voinut vastustaa niiden ostamista. Housut on ohutta ns. collegekangasta, mutta silti ne ei mun mielestä näytä collareilta koska ne on niin kapeat malliltaan. Tuli heti mieleen että nuo housut on just semmoset, että niitä vois käyttää oikeestaan melkein missä tilaisuudessa vaan. Siitä keksin tämän postauksen idean :D Eli siis kokosin samojen housujen ympärille kolme eri asua.








Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta ja iskeekö noi housut teihin? :D 
Pöksyjä löytyy siis Gina Tricotilta hintaan 24,95€ ! 

14 kommenttia:

  1. Ihanat housut! Mäkin haluan tuollaiset!

    VastaaPoista
  2. tommoset housut on siitä kivoja että ne on samalla tyylikkäitä mutta rentoja! :) ihania noi kaikki asut ♥ mun lempparein taitaa olla toi viimenen! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä! Ku ei aina jaksais jottain farkkuja pitää ni kiva että on vähä tommoset rennommat housut jotka kuitenki käy melkeen minkä vaan vaatteen kanssa :)

      Poista
  3. vauu onpa kivasti toteutettu postaus <3 todella monikäyttöiset- haluan kans tuommoset ;> Viimenen on kyllä mun lemppari!

    VastaaPoista
  4. Mä niin rakastan ton tyylisiä housuja ♥ Hyvin oot saanut koottua asut noiden ympärille, itse en olisi varmaan osannut koota tuota juhla-asua :D Mutta hyvältä näyttää sekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No et oo ainoa! :) Noi on niin ihanat. Ja mäkään en osaa yleensä kyllä yhistellä vaatteita yhtään, mutta sain jonku vision ku aloin miettimään että mun mielestä nuo housut menee vaikka juhliinki jotenki kivasti yhdisteltynä :D Ja tuosta asusta tuliki ihan kiva loppujenlopuksi!

      Poista
  5. Vautsi toi viimenen asu, oon itsekin koittanu ja pyöritelly mielessä että pitäis tuommoset housut hankkia. Noi on kuitenki niin monipuoliset ja mukavat. Täytyy käydä ginassa pyörähtää... :)

    VastaaPoista
  6. Tää postaus oli niiin hyvä! Sai itekin kyllä hyviä ideoita, pakko lähtee hakee noi housut. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos hirmusesti^^ Toivottavasti nuita on vielä siellä!

      Poista