torstai 11. syyskuuta 2014

Rentoja päiviä


Heipsan! Koko viikko mennyt vaan kotona rentoillen. Luultavasti mulla ei ole enää työvuoroja syksylle, ellei tule jotain tuuraushommia tms. Eli tässä sitä nyt ollaan, taas "virallisesti" työtön. Ku tajusin ettei töitä enää olekkaan niin aluksi mun reaktio oli pettyny ja masentunu. Koko viime viikon loppu meni kotona makoillen ja leffoja katellen. Tuli semmonen suoraansanottuna paska fiilis ettei musta oo mihinkään. Mulla on muutenkin tapana syksyisin potea pientä syysmasennusta joten kyse on ilmeisesti taas jostain semmosesta. No tän viikon alussa tajusin että mun on pakko alkaa piristymään tai tästä ei tuu yhtään mitään. Tajusin myös se että työttömänä olo ei tarkota sitä että makaat vaan kotona tuijottamassa telkkaria ja kirjottamassa työhakemuksia! Kerrankin on aikaa itelle, joten siitä pitää myös nauttia. On aikaa tehä kotona suursiivous, nähdä kavereita, käydä shoppaileen vaikka kirppiksillä(työttömänä ei kaupoista hirveesti oo vara ostaa vaatteita), nauttia syksystä, valokuvata, panostaa blogiin, tehdä hyvää ruokaa, kokeilla uusia juttuja, treenata, lukea kirjoja jne. Tuo lista vois jatkua loputtomiin ja mä tajusin että nyt pitää nauttia vapaasta kun vielä voi. 
Toissapäivänä sain sitten sähköpostin joka alkoi näin "Olet hakenut työpaikkaa meiltä, mutta valitettavasti valintamme ei kohdistunut tällä kertaa sinuun...". No en antanu tuon lannistaa, koska vielä on monta paikkaa mihin oon hakenut. Mä vaan toivon sormet ristissä että tärppäis joku työpaikka ensikuussa aukeavasta Ideaparkista. Ois niin kiva päästä johonkin ihan uuteen vastavalmistuneeseen paikkaan työskentelemään, sais aloittaa kaikki ihan alusta. 

Nyt kun oon ehtinyt tässä pohdiskella vaikka ja mitä niin mulla on mielessä pari postausideaakin. Mutta luultavasti niiden tekeminen menee ens viikolle, koska ollaan lähdössä huomenna koko viikonlopuksi Sotkamoon mökille isolla porukalla. Ihanaa päästä taas rentoutumaan paljuun, nauttimaan kylmää siideriä, valvomaan yömyöhään ja höpöttelemään ihmisten kanssa! Postaus viime syksyn mökkireissulta samaisesta paikasta löytyy täältä ! Tuo mökki on kyllä niin ihana että sinne tahtoo aina vaan uudestaan ja uudestaan 
Mutta palailen ensiviikolla(jos en sitte huomenna kerkeä postailemaan) !! 

8 kommenttia:

 1. Toi on just oikea asenne työttömyyteen! Mä olen omien töiden ja opiskelujen puolesta lukenut paljon tutkimuksia työttömyydestä jne ja nimenomaan ne, joilla on positiivinen asenna ja jotka eivät "jämähdä" kotiin, saavat yleensä nopeiten taas töitä. Toivottavasti sä saisit töitä pian! Hauskaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja toivottavasti ei joutuis kauaa oleen työttömänä. Pitää yrittää vaan pitää tää positiivinen asenne :) Hauskaa syksyä sullekin!

   Poista
 2. Ihana postaus ♡♡ ja heii ihan oikea asenne työttömyyteen :) ihailtavaa! Ihanaa mökkireissua ja kivaa syksyä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos^^ Ja toivon kyllä että vaan jaksais pitää tän asenteen :D Kivaa syksyä sullekkin! ♡

   Poista
 3. Ai fiil juu! <3 Meidän täytyy lähteä nyt joku kerta tyttöjen kesken käymään siellä hohtokeilaamassa ;) Ehkä keksittäs jotain muutakin kivaa!
  Varmasti tehnyt hyvää päästä vähän möksälle rentoutumaan. Jaksaa taas paremmin tätä syksyä eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakitodellakitodellaki! ;D Emmä ny tiiä oliko toi mökkireissu niin hirveen rentouttava :D Enemmän se meni juhlimiseksi ja nyt olo on kaikkee muuta ku rento XD

   Poista
 4. Huippu postaus! Tykkäsin todella paljon :) Nostan sulle kyllä hattua, kun on noin reipas asenne työttömyyttä kohtaan! Itsekkin olin viime syksynä 4kk työtön ja olo tuntui toivottomalta kun ei meinannut töitä saada millään. Mutta kyllä sitä vaan kaikkea tekemistä keksi ja oli kerrankin itelle aikaa niin ei ehtinyt masisteleen ;) Mökkireissut on kyllä niiin parhaita aina ja tekee niin terää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos :') Ja pitää vaan koittaa pitää tuo asenne. Ei se elämä työttömyyteen lopu ja kuitenki tässä ollaan vielä niin nuoria että ihan varmasti jossain vaiheessa töitä löytyy ku vaan jaksaa ettiä :D

   Poista