tiistai 25. maaliskuuta 2014

Makkaranpaistoa ja burgereita

Lauantai alko myöhään heräämisellä. Vilkaisin kaihtimien välistä ulos ja näin että aurinko paistaa joten siis äkkiä aamupalaa, vaatteet päälle ja ulos! Meillä oli tarkotus mennä kattomaan Big air-kilpailua ruskotunturille mutta tuli pieni mutka matkaan ku mentiin sinne niin meille sanottiin ettei oo vapaita parkkipaikkoja. Olis pitäny ajaa johonki kauemmas ja mennä siitä ilmaisella bussilla sinne joten jätettiin sitte väliin. Mentiin pitämään äitille seuraa ku se oli yksin kotona ja siellähä meillä vierähtikin melkeen puolipäivää. Paistettiin ulkona makkaraa, nautittiin aurigosta, soiteltiin pianoa ja käytiin parilla kirppiksellä. Kun tultiin kotia niin tehtiin vielä aivan superhyvät hampparit ite ja loppuilta meni leffoja katellessa.. 
Oli kyllä ihanan rentouttava viikonloppu kokonaisuudessaan ja onneksi on nyt tulevat viikonloputkin vapaita niin ehtii tehdä vaikka mitä kivaa :) 
Ajattelin muuten tällä viikolla panostaa tähän blogin kirjottamiseen(nii varmaa) :D Luvassa ois siis ainaki lempparivaatteet-postaus ja jotain muutakin kivaa. En vaan vielä tiiä mitä, joten kertokaa te millasia postauksia haluatte lukea tällä viikolla? :D


ps. Enää 17 yötä niin tää tyttö lähtee Lontooseen!!!!!!! ♥♥

3 kommenttia:

 1. Nam, toi hamppari näyttää tosi herkulliselta! :>

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 2. päiväni kuvina voi olla vähän liian työläs, mutta päivän syömiset olis kiva, jos kuvaisit :)
  ihana kissa <3

  VastaaPoista
 3. http://womanwithbigbag.blogspot.fi/2014/03/linkkaa-blogisi-voittajat.html

  VastaaPoista