sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Huippu ja ei niin huippu mökkireissu

Perjantaina äiti soitti että ne on lähössä Syötteelle mökille ja halutaanko lähtiä mukaan. No mulla oli kuitenki sunnuntaiksi työvuoro joten mietin että onko järkee yheksi yöksi lähtee. No päädyttiin kuitenki lähtemään joten ei muutaku kotiin laittamaan kamat kasaan ja keula kohti Syötettä. No autohan reistaili jo parinkymmenen kilsan jälkeen mutta päätettiin jatkaa silti matkaa mökille. Vietettiin kiva ilta mökillä voice of finlandia kattellessa, puusaunassa saunoen ja 60-70 luvun musiikkia kuunnellen :D Seuraavana aamuna käytiin vielä pilkkimässä paikallisella järvellä. Lähettiin illasta ajelemaan kahdestaan kotia kohti ku äiti ja iskä jäi vielä mökille. Kerettiin ajaa ehkä 10km ja auto leves siihen. No soiteltiin hinaukseen ja kaikkialle ja hinaus Ouluun ois maksanu 400€ joten ei kiitos! Päätettiin koittaa ite korjata sitä ja kylmissämme itkettiin ja naurettiin kilpaa varmaan yli tunnin ajan jossain random bussipysäkillä. Lopulta siihen pysähty joku eläkeläispariskunta autollansa ja kysy tarvitaanko kyytiä että he on menossa Ouluun. Päätettiin sitte jättää auto sinne ja hypätä kyytiin kerta semmonen saatiin. Oli kyllä niin ihania ihmisiä että huhhuh ja vaikka kuinka yritettiin että voidaan maksaa jotaki ni ne ei huolinu rahaa. Jotenki tuntuu ettei oikeen nykyään ihmiset välitä muuta ku itestään. Tuossaki tilanteessa meidän ohi meni varmaan yli 50 autoa ja tää yks auto lopulta pysähty ja kysy tarvitaanko apua. Vaikka me ei mitenkään viittelöity niille autoille tai mitään mutta silti musta tuo oli ihana teko siltä pariskunnalta että ne pysähty. Ja ne toi meidät kotiovelle asti! Mieskin tokaisi vaan että mitä sillä rahalla ku tulee hyvä mieli pelkästä auttamisesta! Onneksi tuommosiakin ihmisiä on vielä olemassaSiinä on mökkireissun kuvasaldo :D Huomaa että on ollu parempaa tekemistä! Mutta ihana ilta oli ja tuonne pitää lähteä joskus uudestaan paremmalla ajalla. Ja vaikka koko reissu päättykin noin, niin silti jäi hyvä mieli siitä että saatiin apua. 
Mutta nyt taijan lähtiä saunaan lämmittelemään ku Makeki lähti hakemaan/korjaamaan sitä autoa tuonne sadan kilometrin päähän. Huomenna ois luvassa taas varpaan kidutusta terveyskeskuksessa ja pari päivää sänkylepoa :(
  Ihanata sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. voi ei, oli varmaan ihan kauheeta odotella siellä tienposkessa :o onneksi teidät kuitenkin "pelastettin", hih ;) mökkeily on kyllä ihanaa varsinkin kesällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin ja autokin on saatu Ouluun :) Mökkeily on kyllä ihan huippua!

      Poista