maanantai 13. tammikuuta 2014

Last week

Tulin kirjottelemaan vähän viime viikon kuulumisia. Olin paljon töissä, tein maailman parhaimpia keksejä(tämä oli se joululahjajuttu mistä mainitsin aikasemmin), tein elämäni ensimmäistä kertaa karjalanpaistia, söin terveellisesti, olin herkkulakossa(ja oon edelleen), shoppailin, nukuin huonosti, testailin uutta kameraa, ostin teetä joka auttoi nukahtamaan, kävin lenkillä jne. Salille asti en oo vieläkään päässy :( Vaikka tarkotuksena oli tänään aamulla lähtee treenaamaan niin uni vei voiton TAAS. En vaan ymmärrä miten en saa itteeni ylös nyt kun sillon syksyllä se oli niin helppoa! Kertokaa miten saan itteeni niskasta kiinni? Huomenna meen ihan satavarmasti sinne salille, nimittäin päätin just äsken että jos en jaksa aamulla nousta niin joudun olemaan vuoden herkkulakossa :D Ja se on paha! 
4 kommenttia:

 1. Eli sulla tuo tee toimi niinku pitikin? :) Mistä sää ostit sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin semmosesta kaupasta ku punnitse&säästä :D No tuota.. Ekana iltana ku otin tuota ni nukahdin melkeen heti sänkyyn mennessä mutta nyt ku oon sitä iltaisin juonu ni oikeestaan tuntuu et ei oo vaikuttanu :/ Mutta voi myös johtua siitä että oon tehny vielä vaikka ja mitä tuon juomisen jälkeen :D Ku varmaan se pitäis mennä heti yrittään sitä nukkumista oikeesti, että se auttais.

   Poista
 2. Oi miten ihanan blogin löysin täältä! Ihania kuvia ja oot tosi hyvä kirjoittamaan! Jään kyllä ehdottomasti sua seurailemaan, varsinkin kun samalta paikkakunnaltakin ollaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Ja kiva jos tykkäät, tervetuloa seurailemmaan!

   Poista