maanantai 20. tammikuuta 2014

Just jute!

Helou! Taas pientä hiljaiseloa ollut täällä päin, anteeksi. En oo saanut aikaseks kirjotella vaikken oo ees tehnyt mitään järkevää. Ihan aluksi täytyy kuitenki hehkuttaa, että oon taas päässyt käymään salilla! Oon nyt käyny kolme kertaa ja vitsi en muistanukkaan miten hyvä fiilis treenin jälkeen aina on Tästä se lähtee!

Mutta asiaan. Oli siis tarkotus tulla kertomaan tänne yhdestä jutusta, minkä pari viikkoa sitten hankin.
Kyseessä on siis blogeissakin jo paljon hehkutetut Piecesin Just jute farkkulegginssit. Te, jotka omistratte dr. denimit tiiätte että ne on maailman kivoimmat farkut jalassa mutta nämäpä vie voiton ihan sata nolla. 
Näissä on se ero, että näiden ei pitäis hirveesti venyä käytössä eikä myöskään värin haalistua pesussa. Mulla oli tarkotus ostaa uudet mustat dr.denimit koska edelliset on haalistunu ja niissä on reikä, mutta onneksi löysin nämä laadukkaammat samantyyliset housut ja vieläpä edullisemmin kuin doctorit. 
Näillä hintaa oli siis 39,90€.
Ite ostin nämä semmosta kaupasta ku MyDoris, mutta näitä löytyy myös Vilasta ja Veromodasta.
Vyötäröstä nämä on vähän liian korkeet mun makuun, mutta ei se nyt tällä kertaa haitannu. Ehkäpä näitä tulee joskus myös matalana mallina ;) 
Jos siis oot uusien farkkulegginssien tarpeessa niin suosittelen kokeilemaan! :) Näitä löyty aika paljon eri värejäki.

5 kommenttia:

 1. Dääm! Multa on kyl ihan täysin menny ohi tämmöset, täytyypä käydä tsekkaileen! T. Dr. Denim fan girl :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhh! Miten oot voinu missata nämä ;) No ei vaan kannattaa käyä kokeileen :) Mä ainaski yllätyin että nuo on niin hyvät ja paljo paksumpaa matskua ku dr. denimit :D Ei varmasti hajoo parissa kuukaudessa!

   Poista
 2. Noi on niiiiiin mahtavat! Ite ostin varmaan kuukausi sitten juurikin Vilasta kahdet kun oli tarjouksessa 59,90 ja olikin sopivasti tarvetta sinisille ja mustille. Joskus lokakuussa kun noita oli juuri tullu kyseiseen Vilaan, yritti myyjä tyrkyttää niitä mulle ja aattelin vaan että se vaan myydäkseen sanoo että osta nyt ennen kun loppuu :D onneks älysin edes nyt kokeilla ja todeta että mikäli saan samat vielä valkosena ja beigenä, en varmasti enää ikinä aio laittaa muuta jalkaani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, ompa ollu hyvä tarjous :D Ja vitsit määki tahon beigenä noi! Ja vieläku viininpunasena ois;)

   Poista
  2. Joo, viininpunaset! Toivottavasti tulis joskus :)

   Poista