tiistai 3. joulukuuta 2013

Ihana lauantai

Se ois sitten joulukuu! Kuinka ihanaa  Enää 21 päivää jouluun, enää 16 päivää Tallinnaan. 
Joo mutta asiaan. Mun piti siis tulla kertomaan vähän viime lauantaista ku järjestin Makelle semmosen pienen ylläripäivän. Heräilin kymmenen aikoihin ja loihdin meille aivan ihanan herkkuaamupalan ja mussuteltiin ihan rauhassa kerranki ilman kiirettä mihinkään. Olin ostanu netin kautta meille jo valmiiksi liput Tietomaahan joten suunnattiin sitte sinne pariksi tunniksi seikkaileen. Ite kävin viimeksi siellä joskus ylä-asteella joten olihan sinne tullu vaikka mitä kivoja uusia juttuja.. Tietomaan jälkeen lähettiin kaupungille shoppailemaan ja olin varannu meille kuudeksi pöydän Rossosta, joten sinne suunnattiin syömään kauppojen mennessä kiinni. 
Masut täynnä käpyteltiin hetkeksi kotiin laittautumaan ja lähettiin vielä kaupunkiin muutamille äitin ja iskän kanssa. Käytiin Snookerissa ja Karaokebaarissa mutta ilmeisesti väsy vei voiton kaikilta ja lähettiin kotia jo kahentoista maissa. 
Oli kyllä ihan tosi mukava päivä ja tämmösiä pitäs järjestää useamminki.. Seuraavaksi taitaa olla Maken vuoro järkätä jotain kivaa mulle! ;) 



Tulee niin nälkä nuita viimesiä kuvia kattellessa. Joten siis nyt jotain murua rinnan alle ja suuntaan taas töihin. Ilalla ajattelin tehä ite piparitaikinan ja huomenna tehä siitä söpöjä pipareita. Saa vähän joulun tuoksua tähänki kämppään 

2 kommenttia:

  1. MÄÄ OON RAKENTANU NUO DODEKAEDRIT JA NE PIENET TALOT JOTKA OLI TUOSSA TOKASSA KUVASSA ku olin tietomaassa töissä!!!11 :D

    VastaaPoista