tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lempiväri musta?

Moikkamoi! Tulin ihan pikaisesti kertomaan kuulumiset ja näyttämään parit kirppisostokset. Viikonloppu meni taas tooosi nopeeta. Lauantaina oltiin varattu sulkapallovuoro klo 12 ja käytiin sitte pelaileen käet ihan kipiäksi. Sen jälkeen mentiin Maken vanhempien luo yöksi. Siellä treenailtiin, saunottiin ja pelailtiin. Sunnuntaina haettiin Noora meille ja hinnoteltiin mun kirppiskamat valmiiksi, tehtiin ihanaa tacosalaattia ja katottiin leffaa. Siinäpä se viikonloppu lyhykäisyydessään.. 
Eilen käväsin kirppiksellä ku kävin hakemassa lisää hintalappuja ja tuli sitten ostettua taas pari kivaa ostosta. Tosiaan tänään vein tavaraa kirppikselle ja mulla on siis pöytä 33 keskustan Second Hand Storessa että jos tätä lukee joku Oululainen(tai täällä oleva) niin käykäähä penkomassa :D
Tässä ne ostokset

3,50€
0,75€
3,00€
1,00€
Mites noi värit? :D Kaikki mustia.. Ja vielä kesäksi! Yhyy, mä en vieläkään oo oppinu käyttämään värikkäitä vaatteita. No jospa sitä kesällä sitte ku saa vähän väriä pintaan ni värikkäät vaatteetki näyttää paremmalta!
Juu ei tässä muuta, paitsi parit randomi kuvat vielä. 
Tää tyttö lähtee pitkästä aikaa lenkille! ♥ 
6 kommenttia:

 1. Tänään kävin kirppiksellä ja taisimpa sun pöydästä tehdä yhden löydän :D
  Pitää vielä huomenna käydä niitä paitoja katsomassa, kun olivat niin ihania! Sovitinkin paria paitaa, mutta ei ollut sillä hetkellä rahaa hirveästi mukana. Onneksi ne mustat housut olivat halvat niin sain ne vietyä kotiin (:

  http://llifeisadream.blogspot.fi/2013/04/kahdet-housut.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :o No kiva jos sieltä on löytyny jotakin :D Änkäsin sinne kyllä aika paljo sitä vaatetta ja siltki mulla ois vielä 3 muovikassillista tossa oottamassa :DD

   Poista
 2. Oi nam tuo salaatti!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oon ihan rakastunut tohon sun banneriin! Ihan syötävän suloinen. :)

  VastaaPoista