torstai 11. huhtikuuta 2013

I ♥ BB or not

Osallistuin muutama viikko sitten facebookissa Garnierin sivulla ns. kilpailuun jossa valittiin ryhmä tuotetestaajia uudelle BB cream eye roll-onille. Onnekseni pääsin yhdeksi testaajaksi kun juuri olin tuota kyseistä tuotetta jo kaupasta ostamassa :D Paketti tuli noin parin viikon jälkeen postiin ja eilen kipasin sen sitten sieltä. Mulla on siis luonnostaan todella tummat silmänaluset ja ennen yritin peittää niitä ihan tavallisella meikkivoiteella.. Tuloksena oli järkky sentin kerros mönjää silmien alla eikä siltikään tummuus oikeen meinannu hävitä. Nykyään oon käyttäny Joe Blascon ihan just tummille silmänalusille tarkotettua peitevoidetta, johon oon ollu tosi tyytyväinen! Mutta joo siis takas asiaan, eli siis tämmönen sieltä paketista tuliJa sitten vähän kuvaa kokeilun jälkeen..
Anteeksi vielä noin surkeen huonosta kuvasta. Oli tosi hankala saada ite otettua hyvää kuvaa silmistä ja vaikka valoki oli hyvä niin kuvista tuli jotenki tummia :p Mutta kuten varmaan kuvasta huomaatte, ettei mitään järisyttävän hirveetä eroa edes tullu vaikka läträsin voidetta ehkä kolme kertaa tohon molempien silmien alle. Kyllähän tuo vähän häivytti noita ja sai vähän raikkaamman ilmeen aikaseksi mutta kyllä taidan edelleen pysyä siinä mun luotto Joe Blascossa! :D Ehkä tota roll-onia voi käyttää vähän kevyemmän meikin tekoon mutta esim sillonku käytän piilareita niin haluan ettei nuo näkyis noin tummana. Lasit kuitenkin vähä peittää noita silmänalusia niin sillon se ei oo niin justiisa. 
Tää oli ihan kiva kokeilu ja eipä tuo haittaa vaikkei ollukkaan niin hyvä koska se ei kuitenkaan maksanu mulle mitään :--D Hih! 
Onko joku teistä kokeillu tuota roll-onia? Mitä ite tykkäsitte? :)

4 kommenttia:

 1. Jeps kokeilussa on ollut, mutta petyin kun töhnä oli niin tummaa ettei se näyttänyt hyvältä. Siitä toisesta roll-on peitevoiteesta oon tykänny ku se oli vaaleampaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa:) Mulle tuo taas tuntu olevan vähä liian vaaleeta..

   Poista
 2. Moi!
  Tosi yksinkertaisen kaunis ja täysin omaa laatuaan oleva blogi sulla! :--)

  Käyhän toki vilkaisemassa meidän blogia:
  http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu^^ kiitos! Käyn heti vilkaseen :)

   Poista