perjantai 1. maaliskuuta 2013

Sorruin

... nimittäin maanantain kirppisreissulla :D Munhan piti olla ostamatta mitään enää tässä kuussa! Mutta tosiaan maanantaina oli palkkapäivä ja mulla ootti kasa laskuja pöyällä. Olipa ihana tunne ku sain maksettua kaikki ja sen pinon vihdoin pois tosta pöyältä. Tuntu ku hirvee taakka ois tippunu harteilta ja olin ihan mielissäni. Noh, postimieshän tietenki tipautti vielä luukusta 57€ hammaslääkärilaskun ja voi että ketutti taas. Oli pakko siis lohdutukseksi lähtiä Nooran ja Maken kanssa käymään keskustan kirppiksellä. No en mää sieltä löytäny mitään ja tultiinki sitte meille tekemään pekonipiirakkaa. Sallaki tuli myöhemmin käymään ja päätettiin lähtiä vielä tyttöjen kanssa käymään Paljekirppiksellä josta nämä seuraavat ihanuudet löyty..


Viininpunanen paita oli 1,50€
Tätä oli hankala kuvata valkosta ovea vasten :D Mutta tää on iha normi löysä toppi ihanalla virkatulla rinnuksella. Toinen olkain on hieman rikki mutta tuonhan korjaa hetkessä:) Tää makso 1€ !
Ja viimeisin muttei vähäisin! Eli ihana pinkki läpikuultava paita jossa on avonaiset olkapäät ja tollanen solmuhässäkkä. Kattelin tätä eka vähän silleen että mikähän tää on mutta ku näin hinnan niin en voinu olla ostamatta :D Tämä oli myös 1€ !!

Semmosia kivoja jutskia taas. Eihän nuihin nyt menny ku 3,50€ joten annettakoon se mulle anteeksi :D En sitäpaitsi oo ostanu mitään turhuuksia nyt paitsi just esimerkiksi hiusväriä ja ripsiliimaa, mutta nehän nyt oliki tosi tarpeellisia. Sainpahan äsken värjättyä mun viien sentin harmaan juurikasvun vihdoin ja viimein pois(kiitos Noora!). 
Nyt pitäs keksiä vielä jotaki kivaa tekemistä tälle päivälle.. Huomenna meenki töihin taas tuuraamaan joten ainakaan ei voi hirveesti biletellä, ei tosin ois ees tehny mielikään. Lähetään varmaan kruisaileen kohta johonki ja illalla aattelin käyä juoksemassa piiiitkän lenkin ja jos sitä vaikka pitäis tänään sen herkkupäivän ja hakis kaupasta vähä jäätelöä. Vai eikö lenkkeily ja jäätelö sovi hyvin yhteen..? Saapa ainaki poltettua jätskin kalorit jo etukäteen ja voi hyvillä mielin sitä sitte mutustella :D
Viettäkäähän kaikki oiiiikein mukava viikonloppu! 

8 kommenttia:

 1. Missä päin toi paljekirppis on ja toi toinenkin? Voiks selittää tarkasti ku en asu oulus mut aika lähellä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustan kirppis eli second hand store on ihan kirkon vieressä, keskustassa :D ja tuo paljekirppis on limingantullissa missä on joutsensilta niin siinä vieressä. Tai jos tietää missä on Kaleva niin siinä lähellä:) Googleta niin löytyy tarkat osotteet!

   Poista
 2. On nii siistii aina löytää muitaki Oululaisia blogeja! Ja selailin sun blogia vähän ja oon nii kade nuille kaikille kirppislöydöille! Tosi hyviä löytöjä oot tehny ja halvalla!!

  Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se kiva:) Ja hyviä löytöjä tekee ku vaan jaksaa penkoa :D hahha! Tervetuloa vaan seurailemmaan!

   Poista