tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kohta kohta kohta!

Hihii, huomasin just että Tallinnan reissu lähenee kaaauheen nopsaa! Enää 15 päivää! :D Ihan vasta oli vielä 2 kuukautta, hui. Onneksi nää päivät menee niin nopeeta että kohta huomaan jo olevani siellä. Tein taas kerran pienen kollaasin siitä mitä ainakin toivoisin löytäväni Tallinnasta


Untitled #34
Elikkäs edelleen hakusessa se täydellinen peplumpaita joten toivon törmääväni siihen ehkä siellä;) Toisena himona ois valkoset lyhytvartiset converset. Ennen inhosin nuita lyhytvartisia yli kaiken mutta nyt oon lämmenny niille niin että pakko saaha! Sitten myös kauan metsästetyt viininpunaset housut/farkut. Uusia himotuksia tällä hetkellä on myös konjakinvärinen laukku, mutta mielellään ilman tollasia kultasia yksityiskohtia ja joku ihana farkkupaita..
Mää oon kahesti vaan aikasemmin käyny Tallinnassa ja jotenki tuntuu etten oo sillon löytäny niitä kaikkia kauppoja ees joten jos jollain on jotain hyviä vinkkejä Tallinnan kaupoista niin antaa tulla!
Yleensä me ollaan pyöritty Virukeskuksessa ja viimeksi käytiin myös siellä rocca al maressa, mutta musta tuntuu että siellä on kyllä enemmänki niitä kauppoja mutta ei oo vaan jaksettu ettiä  niitä :D
Ps. Myös hyviä ravintoloita/kahviloita saa vinkata Tallinnasta!

4 kommenttia:

 1. Mäkään en tunne Tallinnaa kovin hyvin, mutta kannattaa käydä ainakin Bershkassa, Stradivariuksessa ja Pull&Bearissa, ne on siinä sataman lähellä niissä uusissa rakennuksissa.. Oisko sellanen kun Rotermannin kauppakeskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa okei. Taidettiin viimeksi kävellä sen läpi tai jotain mutta ainakaan ei muista käyneeni nuissa kaupoissa :D pittääpä käyä nyt sitte!

   Poista
 2. No Kristine keskus on hyvä paikka ja d-terminaalin lähellä sijaitsee sellainen sekalainen kauppa mistä löytyy kaiken näköistä esim paaaaljon converseja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei kiitos! Hmmhh, mikähä se tuo sekalainen kauppa sitte on :o pitääpä googletella joku kartta tms jos siinä näkyis :D

   Poista