tiistai 4. joulukuuta 2012

Neljäs luukku!

Hui kauhia, neljäs luukku jo joulukalenterista avattu! 20 päivää enää jouluun, MITÄ? En oo vielä ees ostanu yhtään joululahjaa :) 
Mutta joo, oli mulla järkevämpääki kerrottavaa, vaikkapa viikonlopusta. Lähettiin siis lauantaina sinne Haaparantaan. Lähettiin jo kymmenen aikaan aamulla ja koko päivä siellä vierähtiki ku oltiin kotona ehkä joskus viiden-kuuden aikaan. Ikeasta tuli ostettua ne kaikki mitä aiottiinki eli musta matto, valkonen Expedit hylly, tekotalja ja kaikkia muuta pientä kivaa niinku lautasia, salaattiottimet jne. Rajallaki kierreltiin kaikki kaupat vaan en löytäny muutaku kivan korvis setin Ginan alennusmyynnistä. Lähtiessä käytiin vielä mutka Säästötexissä ja olipa hyvä reissu nimittäin löysin kivat talvikengät halvalla! 
Loppuilta me vaan löhöiltiin kotona, käytiin saunassa ja silleen. Sunnuntaina lähettiin käymään Rantsilassa ku Maken sisko, sen mies ja niiden lapsi oli tullu Lahesta käymään. Oltiin siellä monta tuntia jonka jälkeen vielä lähettiin käymään Kärkkäisellä, kodinykkösessä ja Prismassa.
Älyttömän ihana ja kiva viikonloppu ja tuli oltua ihan rauhallisesti vaikka oli koko viikonloppu vapaata:)
Mulla on taas tää koko viikko töitä, paitsi tietenki itsenäisyyspäivänä ei! Ihanaa ku saa ees yhen päivän rentoutua niin jaksaa sitten viikonlopun taas ahertaa. 
Hyi mun pitäs kohta lähtee käveleen töihin ja mittari näyttää -24! Mun pyörä on vähän hajalla, en tiiä  johtuuko se pakkasesta vai onko se muuten vaan menny rikki mutta sen takia kävelen ja pyöräillessä kyllä tulee paljo kylmempiki! 
No sen enempää lörpöttämättä tässä ois joitain kuvia mitä oon räpsiny..
2 kommenttia: