maanantai 10. joulukuuta 2012

Kakkutikkarit

Heippahei! Enää tasan KAKS viikkoa jouluun! Iiiiiiiiiiiks, ihanaa! Oon jopa saanu ostettua joululahjoja, paitsi Makelle :D Miten miehelle voi olla niin vaikia keksiä lahjaa varsinki jos se ei ees tarvii oikeesti mitään järkevää.. 
No anyway, voisin vähän kertoilla viime viikosta nimittäin mentiin keskiviikkona meille yöksi ku torstaina oli vapaapäivä kaikilla(paitsi makella, ehheh). Oli jotenki ihana herätä aikasin, mennä sohvalle köllöttään ja nukahtaa siihen moneksi tunniksi. Tehtiin Cake popseja eli kakkutikkareita! Oli kyllä hyviä, vaikkakin aika makeita mutta kyllähän ne mulle tietenki maistu..Googlettamalla löytyy kivoja ohjeita niiden tekoon :) 
Käytiin välillä vähän ulkoilemassa ja tehtiin ruokaa,. Illalla katottiin kotona linnanjuhlia, saunottiin ja tietenki herkuteltiin. Muuten koko loppuviikko meni töissä ja päivät meni jotenki tosi nopeeta, varmaan siksi ku oli niin paljo tekemistä nimittäin ihmisiä oli liikenteessä aivan hulluna!
Eipä mulla sen tähdellisempää asiaa ollu.. Paitsi että löysin pari kivaa juttua keskiviikkona kirppikseltä! Niistä lisää kakkutikkarikuvien jälkeen
Pöllösormus 2€ / Second Hand Store 
"Chanel"koru 2,90€ / Second Hand Store
Kynsitimantit 2,90€ / Second Hand Store

Mun pitäs alkaa meikkaileen ja syömään nimittäin ollaan lähössä Zeppeliiniin joskus neljän jälkeen.
Yritän tämän viikon aikana toteutella sitä kuvapostausta. Kiitos muuten ideoista mutta lisääkin voi ehdotella edelleen TÄNNE ! :)

tsauu

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan näköisiä kakkutikkareita! Pitääpä melkein itekin uskaltaa tehdä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa kokeilla:) niitä oli hauska tehä :DD ihanaa näpertelyä

      Poista