keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sataa sataa ropisee

Okei, syksy on ihana, rakastan syksyn värejä ja tuoksua ja sitä ku saa laittaa lämpimiä vaatteita päälle. Mutta.. Miks pittää sataa kokoajan? Koko eilisenki päivän jouduin viettämään vaan kotona koska ulkona sato ihan kokoajan ja sitä ei vaan ripsiny vaan tuli ihan kunnolla.. No päätimpä viettää sitten vapaan ihan sillain kivasti, vetäsin viime Tallinnanreissulta ostetut villasukat jalkaan, keitin kupillisen teetä ja möhnötin Pepin kans peitonmutkaan kattomaan elokuvaa! Menihän se päivä sillainki..
Btw tuli mun villasukista mieleen että meillä on Maken kans tällähetkellä ihan hirvee kuume päästä Tallinnaan! Ollaan kuumeisesti kateltu risteilypaketteja ja mietitty että millon voitas lähtä. Ois niiiin ihana päästä shoppaileen taas sinne kaikkiin ihaniin kauppoihin ja viettämään murun kanssa laatuaikaa! Toivottavasti saahaan reissu järkättyä vielä tälle vuojelle ;)Ainiin ja se yks juttu minkä hain sillon maanantaina sieltä postista! Tässä se on:
Lyhyt iiiiihana (teko)nahkatakki.. Huutonetistä tämä siis 15€


Ja sitten vielä muutama miniostos alkuviikolta
Pinnejäää 2€/ KappAhl

Aivan tajuttoman lämpimät Microfleece-legginsit 9,95€/ KappAhlin lastenosastolta :---)

Make osti mulle tämmösen eilen ku oli pakko saaha^^ 3,99€/Prisma

Vois alkaa meikkaileen ja testaileen niitä pidennyksiä päähän että miltä ne näyttää nyt :) Jos vaikka illemmalla innostuis lähteen Zeppeliiniin kattoon sitä takkia! 
Heippatihei

1 kommentti:

  1. Ihanat villasukat! :D ja muutenkin siun vlogi on tosi kiva! Mukavaa syksyä! :)


    http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista