perjantai 19. lokakuuta 2012

Jeeeeij

its fridayyyy! Jee eli siis perjantaita vietellään ja ajattelin tulla kirjottelemaan jotaki. Tänään 
on ollu jotenki ihana päivä. Nukuin oikeen myöhään, lämmitin saunan ja laitoin hiusnaamion ja kasvonaamion ja köllöttelin saunassa varmaan tunnin :D Oon dataillu ja syöny eilistä ruokaa ja nyt istun tässä pidennykset päässä ja kohta meen laittaan tukan kuosiin :) Illalla ois luvassa juhlimista! Eli suuntana kaverin luokse juhlimaan Heinin synttäreitä! 
Käytiin muuten toissapäivänä siellä Zeppeliinissä, en löytäny takkia! Vähän ärsytti ku siellä Cubuksessa oli kaks just niitä takkeja, toinen kokoa L ja toinen XL. Reilua. Mutta luotan siihen että löyän sen takin vielä jostain. Ei tullu muutenkaa sen pahemmin shoppailtua nimittäin ainoo ostos oli sellanen ponnarikoristehommeli?! Tein eilen Makelle ylläriksi ruokaa. Pottumuusia, kananrintafileitä, bearnaisekastiketta,uunijuureksia ja salaattia! Omnom että oli hyvää! Pitemmittä puheitta tässä muutama, ja tosiaan vaan muutama kuva. Pitäs vissiin leikata näitä omia hiuksia vähän jotenki ku nää erottuu ärsyttävästi nää pidennykset jos on suorana:--D kattokaa vaikka!
Iiks, nyt meen kokeileen mun uutta kiharrinta jonka muru osti mulle eilen <3 Kivaa perjantaita kaikille! Olokaahan kunnolla :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti