tiistai 7. helmikuuta 2012

Tove parka ja buzzaus

Heipähei tännekki taas pitkästä aikaa! Mulla on ollu vähä motivaatio hukassa tän kirjottamisen suhteen, oon tullu varmaa 10 kertaa tähän tyhjälle sivulle mutta en oo keksiny yhtää mitää juttua! Viikonloppuki oli ja meni ja me ei taijettu tehä mitää järkevää! Eilen oli postiin tullu taas paketteja! JEE. Tilasin Nellyltä takin jota oli hehkutettu jokapaikassa tosi hyväksi! Eli siis tämä takki oli kyseessä. No, olin jo tietenki iha varma että nyt sieltä tulee mun unelmien takki, mutta ei. Takki oli iha järjettömän iso vaikka oli pienin koko eli XS. Se meni mulla johonki polviin asti meinasin hukkua siihen:( Itku meinas tulla ku en vieläkää saanu takkia, mutta yks hyvä puoli tässä on, säästypähä rahat (n. 50€) :) Eli takki siis lähtee palautukseen ja mun unelmien takin metsästys jatkuu! 
Toinen paketti oliki vähä kivempi sitte. Pääsin siis buazzadorin Dove-kampanjaan mukaan ja sain sellasta tehohoitoainetta. Buzzador on siis sellanen juttu(jos joku ei tiiä) että sinne voi rekisteröityä ja välillä sinne tulee kampanja johon voi ilmoittautua. Kampanjaan valitaan vaikka joku 20 henkilöä jotka saa ilmasia tuotteita ja niitä pitää testata ja jakaa tuttaville jotka sitte kertoo mielipiteensä tuotteesta. Ite oon ollu tuolla jo varmaa pari vuotta ja nyt vasta ekaa kertaa pääsin johonki kampanjaan mukaan! Tuota hoitoainetta en oo vielä testannu mutta luultavasti tänään pääsen kokeilemaan! TÄÄLTÄ voi tutustua tarkemmin tohon buzzadoriin...
Eikai tässä mitään muuta, ulkona KUULEMMA 32 astetta pakkasta (en omista ite mittaria). Kohta pitäs lähtee keskustaan ku aattelin poiketa kirppiksellä ja sitte töihin illaksi.

Tuo iso puteli on siis mulle ja pikkuputeleita ois tarkotus jakaa muille :)5 kommenttia:

 1. Hei mää voisin ottaa tuota dovea, onko se siis hiustenhoitoainetta? määhän en tunnetustikkaa koskaan käytä hoitoainetta eli nyt vois kokkeilla, sitä paitsi mun kampaajaki sano että pitäs käyttää, hyi hyi mua :)

  VastaaPoista
 2. No tuon sulle :) on se hoitoainetta, kokkeilin äsken. Tuli ihanan sileen tuntoset hiukset!

  VastaaPoista
 3. Meinasin sanoa eka että anna mullekki yks tuommone mut sit tajusin että mihinköhä tukkaan mää hoitoainetta tungen :---D

  VastaaPoista
 4. hahaha, mää en vois ellää ilman hoitoainetta:--DDDDDDD

  VastaaPoista