perjantai 3. helmikuuta 2012

dididammdidaa

Perrrjjanntaaai, vihdoinki! Tulin äsken koulusta. Sain tehtyä vihdoin oikeestaan kaikki tehtävätki, whii ihanan vapaa olo! Paitsi ei niitä vielä oo hyväksytty mutta pidetää peukut pystyssä :D Ulkona on taas tollanen siperia ilma nii tulin suoraa sisälle ja vedin ziperallin päälle ja aion olla tässä koko päivän! Ei oo oikeen mitään viikonloppusuunnitelmia, katotaan nyt jaksaako sinne leffaankaan mennä illalla. Söin äsken ku pieni sika ja oon nii täynnä että räjähän. Ajattelin alkaa siivoomaan, ku tuolla lattialla asusteleeki taas vaihteeksi jotaki ihania villakoiria. Ainiin, yks hauska juttu ootti kotona ku tulin. Nimittäin yks tuttu oli lähettäny sellasia magneetteja joitten pitäs auttaa kaikkiin kipuihin?! (kuva alhaalla!). Niissä on sellanen tarra toisella puolella ja se kuuluu kiinnittää ihoon siihen kohtaan missä se kipu on. Harmi että mulla ei oo nyt mikää paikka kipee ni en voi testata niiden toimivuutta. Tuli vaan muute mieleen että auttaakohan ne myös krapulassa jos särkee vaikka päätä :'D HAHAHAH! En tiiä, pitää varmaa testata joskus.

Magneetit

Muistakaa että puoli lautasta vihanneksia, hohoho :DD

3 kommenttia:

 1. Ooon kuullut kans noista magneeteista, ja kaverilla ainakin auttaa päänsärkyyn kun laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
 2. en oo koskaan kuullutkaan tollasista magneeteista, mutta vaikuttavat mielenkiintosilta! ihanan näköistä ruokaa, tuli ihan nälkä :)

  muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-)

  VastaaPoista
 3. jenni: niimpä, kunha pääsis viel kokeilee noita ite:) oij, arvonta! Toki käyn osallistumassa!

  VastaaPoista