maanantai 23. tammikuuta 2012

Täällä taas nuhanenä kirjottelee. En jaksanu mennä töihin ku oon yskiny koko yön ja heränny vähän väliä. Kävin hakee tk:sta saikkua tän päivän, kirjotti se huomisenki mut taijan silti mennä töihin jo huomenna. Mulla on niin tylsää että yritin keksiä jotaki tekemistä ja jotaki mitä voisin kirjotella. Ajattelin että voisin vähä esitellä tätä meijän kämppää. Eli tää on tällanen minikaksio, 41 neliötä Kuivasrannalla. Tää paikka on sinänsä tosi kiva paikka asua, täällä on tosi rauhallista ja tässä lähellä on kaikkia. Silti mua jotenki ärsyttää ku täältä menee vaan yks bussi vaikka seki menee kahesti tunnissa. Toisaalta tuntuu että tää on silti kaukana kaikesta ja ois ihana asua jossain lähempänä keskustaa että vois joskus vaikka vaan kävellä tai vaikka pyöräillä shoppaileen. Täältä lähteminen aina on jotenki nii vaikeeta ja pitää miettiä mihin jättää auton jne. Tää asunto on iha kiva vaikka onki pieni, tykkään siitä ku tää on niin uus (rakennettu 2008) ja tää on sisältä tosi kiva. Ollaan asuttu tässä kohta vuosi(maaliskuussa!) ja ollaan jo alettu kattoon uutta kämppää. Molemmat haluais isomman asunnon ku kuitenki tää tuntuu välillä ettei täällä mahu ees kääntymään eikä kaikki tavarat oikee meinaa mahtua mihinkää.. Haaveena ois joku rivitalon pätkä, mieluiten jossain 5km etäisyydeltä keskustasta, oma sauna, oma pikkupiha, tummat laminaattilattiat ja vaaleet maalatut seinät. Neliöitä sais olla ainaki yli 50 ja mielellään sellanen uudehko tai remontoitu eikä mikää vanha rotisko. Pitää olla erillinen keittiö ja sellanen jossa on paljo pöytätilaa jossa voi kokkailla! Mun unelma ois että ne keittiön pöytätasot ois vielä sellasta vaaleeta puuta<3Pitemmittä puheitta, tässä meijän pikkukodista vähän kuvia:

KeittiöEteisestä tullaan suoraan keittiöön/olohuoneeseen. Eli siis keittiö on vaan tuo nurkka tuossa. Inhoon meijän keittiönpöytää, haluaisin sellasen mustan paksun ruokapöydän TAI sitte sellasen ihanan kiiltävän valkosen johon vois yhistää jotku tummat tuolit!

 Olohuone


Olkkarissa tykkään sohvasta, ja tietty meijän jättitelkkarista. Uus tv-taso vois kyllä kävellä meille jokupäivä. Nimittäin oon niin kyllästyny pyyhkimään pölyjä tuosta mustalta tasolta joka päivä. Sellanen valkonen iso taso ois aivan unelma!
Parveke 

Parvekkeella käyn harvoin, varsink talvella koska se näyttää tolta. Empä siellä kyllä kesälläkään hirveesti ollu ku kaikki kävelee tosta kokoajan ohi ni ei oo oikee hirveesti omaa rauhaa :D

Makuuhuone


Tässä seinätarrassa oli alussa vielä kaks sanaa mutta rakas kissamme päätti eräänä yönä repiä ne seinältä. Noh, nyt siinä lukee naura usein, rakasta aina. Kelpaahan se seki :'D


Makkarissa mun lempparijuttu on tää senkki:) Musta se on niiiiin hieno ja oon ylpee koska se on Maken tekemä ^^ Se teki ton ammattikoulussa ja musta toi vaan on just niiin täydellinen tohon. Ja tuolla kaapeissa on hyvä säilyttää mun meikkejä! hehe.


 Siinä oli vielä muutama pikku yksityiskohta täältä joista ite tykkään. Jos nyt saisin lottovoiton niin sisustaisin tän kyllä ihan erilailla miten nyt. Haluaisin että kaikki ois mustaa tai valkosta ja jossain olohuoneessa ois vaikka jotaki turkooseja pikku yksityiskohtia. Makuuhuoneeseen haluaisin mustaa ja hopeaa! Paljon kynttilöitä ja hopeita valokuvakehyksiä ja jotaki valkosia säilytyslaatikoita. Tätä asuntoa on muutenki vähän hankala sisustella ku tää on niin pieni ja hankalan mallinen, mutta sitteku muutetaan niin sitte kyllä alkaa vähän suurempi panostus tähän sisustukseen;)
Tässä vähän vinkvinkkiä mistä ite tykkäisin!
Untitled #3

( Nii ja onhan meillä tosiaan vessaki, ja suihku ja sauna, en vaan jaksanu kuvata niitä :D )

4 kommenttia:

 1. must toi teiän koti on just nyt kiva! (: mut ei sitä tällee voi sanoo jos tuntuu pieneltä ni kaise sitte on jotenki pieni :D muttaa itse en ottais niin paljoo valkosta mitä sä oot nyt suunnitellu. Johtuu ehkä enimmiksee siitä, että meillä on koira joka sotkee aika paljon :D ja kissa,ja kaneja (: mutta makunsa kullakin:) mut kivat noi sun ideat oli, itte ottaisin vaa vähemmän valkosta! toivottavasti teillä nappaa jossain vaiheessa se unelma koti jota saat sisustella mielesi mukaan!(:

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos pitkästä kommentista:) Siinä valkosessa värissä on kyllä se huono puoli että lika näkyy helpommin. Mutta meillä ei oo ku tuo kissa vaan ja mä oon niin perfektionisti että missään ei sais olla mitään läikkiä :D Ehkä kuitenki rajoittaisin sitä valkosta vähän ja ottaisin tilalle sitä mustaa vaikka, mut siinä taas on se että pöly näkyy helpommin :D Jepjep toivottavasti löydetään unelmakämppä mahdolisimman pian^^

  VastaaPoista
 3. nii tai sitte ruskeeta ja valkosta tai valkosta ja harmaata :) ruskeessa ei näy lika, eikä pöly niin helposti ku valkosessa/mustassa. ja mun mielestä kyl tos valkoses näkyy pöly yhtä hyvin ku mustaski, eihän pöly oo valkosta?..

  VastaaPoista
 4. Maija: nii no se :D Mutta valkonen on jotenki sellanen puhdas väri. Ei semmosta väriä taida ees löytyy jossa ei pöly näy (:

  VastaaPoista