keskiviikko 20. syyskuuta 2017

HAMETTA JA BOMBERIA

Moii.
Pakko sanoa tähän postauksen alkuun että hui miten paljon tuota edellistä postausta on luettu! Varmaan eniten mun kaikista postauksista, eli ilmeisesti aihe kiinnosti. Kiitos kaikille jotka myös kommentoi siihen postaukseen, olette ihania 

Mennäänpä kuitenki tän postauksen asiaan eli asukuviin. Nämä kuvat on tooodella monen viikon takaa ja en vaan ikinä saa aikaiseksi muokattua ja postailtua näitä asukuvia tänne. No parempi myöhään ku ei millonkaan! Tää päivä oli niin kiva ku oltiin sovittu shoppailureissu keskustaan Jennan kans. Päätettiin pitkästäaikaa napata ihan kunnon asukuvat ku ilmakin oli tosi lämmin. Käytiin kahvilla höpöttelemässä ja shoppailtiin itelle ja tuleville vauveleille vähän pientä kivaa. 

Nyt raskausaikana oon käyttänyt tosi paljo kaikkia korkeavyötäröisiä hameita ja tavallisia trikoomekkoja. Jotenki ne on vaan niin mukavia päällä. Tällähetkellä alkaa mahalla olemaan jo sen verran kokoa että kaikki joustavat vaatteet on mun pelastus. En siltikään halua pukeutua mihinkään mammasäkkivaatteisiin vaan mielummin oon hankkinut tuommosia perus arkivaatteita, joita voi käyttää myös sitte ku masua ei enää oo. Tuommosia trikoohameitaki saa yhdisteltyä niin kivasti kaikkiin kivoihin yläosiin ja vaihtelemalla asussa erilaisia kenkiä ja takkeja.

DSC_3977

cats
OHUT BOMBERTAKKI-KIRPPIS / HAME-CUBUS / T-PAITA-KIRPPIS
LAUKKU-MICKS / KENGÄT-NEW YORKER

DSC_3994

2 kommenttia:

  1. Ihana, kuinka sievä asu ja sinä ♥ :) Tuo hamonen näyttää todella hyvälle, pitääkin nyt alkusyksystä ottaa kaikki ilo irti hameista kun vielä tarkenee. Nyt tosin ollut niin kylmä että ihan mahdottomuus, onneks viikonloppuna lämpenee 8)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näköinen look ja tosi söpö hame <3 Ihanan symppis blogi sulla muutenkin :)

    https://sofia-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista