torstai 1. kesäkuuta 2017

KESÄKUUN EKA

Heippadeii. Tulin pikaisesti kertomaan ihan vaan kuulumisia pitkästäaikaa. Pakko sanoa että oli ihana nähdä kuinka moni kommentoi tuohon edelliseen postaukseen. Sain teiltä paljon tsemppiä ja ehkä moni alkoi myös ajattelemaan tuota asiaa mitä nuista lääkkeiden syömisestä sanoin. Tällähetkellä tilanne näyttää jo paljon paremmalta! Näyttää siltä että niveltulehdus on ohi ja selvisin todella vähällä. Kipuja ei oo ollu melkein viikkoon ja olo tuntuu taas terveeltä. 


Muutenkin kuuluu ihan tosi hyvää. Oon niin mielissään tästä tulevasta kesästä ja on muuten aika hurjaa että startattiin jo kesäkuu. Vaikkei ulkona vielä kesältä tunnukkaan niin ei anneta sen lannistaa. Kyllä se kesä sieltä jossain vaiheessa tulee. Itelläki alkaa kesäloma vasta elokuun puolessavälissä, joten toivotaan että ne hyvät ilmat tulis vasta sillon;) Viime vuonna ainaki elokuu tais olla tosi lämmin..


Kesäkuussa on tiedossa vähän enemmän töitä, sillä  meilläki on alkanu lomat pyörimään. Ihan kiva että saa olla enemmän töissä ja varsinkin nyt kun alennusmyynnit on alkanu niin päivät menee nopeasti ku on sitä hommaa. Kouluhommat on nyt hetken tauolla, sillä meillä on myös aikuiskoulutuksessa kesälomat, joten syksyllä sitten jatketaan opiskelua. 


Hurjaa myös aatella että kolmen viikon päästä on jo juhannus! Niinku mitä! Meillä on tiedossa mökkijuhannus, jota ootan ihan hulluna. Vuokrattiin ihan pikkunen mökki jostain järvenrannalta ja sinne siis lähdetään ilmeisesti 6 hengen porukalla. Oli vähän vaikeuksia löytää enää mökkiä näin myöhään sopuhinnalla, mutta onneksi satuttiin löytämään tuo sillä viikonloppu siellä ei maksa juuri mitään. Ainoa huono puoli on se ettei mökissä oo edes sisävessaa, mutta se ei menoa haittaa sillä en todellakaan ois tyytyny viettämään juhannusta kotona. Kyllä se mökkijuhannus on paras juhannus vai mitä? 

Onko teillä minkälaisia juhannussuunnitelmia tai ylipäätään suunnitelmia kesäksi? 

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että voit taas paremmin :) Ja tosiaan tämä aika menee tosi nopeaa! Mökkijuhannus täällä ainakin tiedossa, toivottavasti sattuis hyvät säät eikä sellaiset perinteisen juhannuskelit :D

    VastaaPoista