keskiviikko 16. marraskuuta 2016

VIISI KOSMETIIKKASUOSIKKIA

Enpä oo pitkään aikaan enää tehnyt niitä kuukaudensuosikit postauksia, mutta nyt tuli semmonen fiilis että haluan tulla hehkuttamaan muutamaa tuotetta joista on tullu ihan lemppareita viime aikoina. Näitä suosikkipostauksia oon ite kova lukemaan muiden blogeista ja täytyypä myöntää että varmaan nämä kaikki tuotteetki on bongattu jonku toisen suosikkilistalta. Mainnonan uhri niinku oon sanonu!;)

Ekana suosikkina on Lorealin pure clay kasvonaamio. Tästä on varmasti moni kuullut ja rehellisesti sanottuna on tämä yks parhaimpia kasvonaamioita mitä oon kokeillu! Mulla on tästä myös se musta versio joka sisältää hiiltä, mutta tämä vihreä oli kyllä omasta mielestä parempi. Vähän alussa ehkä säikähdin, kun tuo kirveli niin paljo naamaa, mutta tää naamio sisältää eukalyptusta joten luulen sen johtuvan siitä.. Kasvoista tulee niin sileät ja semmoset mattapintaiset ettei tosikaan. Ostin tän purnukan Sokokselta jostain tarjouksesta 7,90€ mutta näiden normihinta on kai kympin hujakoilla.
 
Seuraavaksi on Garnierin puhdistusliinat, jotka sisältää misellivettä. Mulla on ollu sitä misellivettä ihan myös purkissa, mutta nämä liinat on niin paljo helpompi ottaa aina mukaan johonki reissuunki. Oon kyllä tykänny puhistaa näillä meikit ja näillä lähtee oikeesti ihan kaikki meikkivoiteesta silmämeikkiin. Semmoset halpisliinat ei oo mitään verrattuna näihin, ainakin oman kokemuksen mukaan.

Sitte yks meikkisuosikki on ollu tämä Urban decayn naked3 luomiväripaletti. Mää oon yleensä tosi laiska käyttämään luomivärejä, mutta tässä on vaan niin kivat sävyt että oon alkanu käyttämään tätä sillontällön. Värit on tosi pigmenttisiä ja semmosia ihanan hempeitä. Nuita keskellä olevia pinkihtävää ja kultaista on tullu nyt käytettyä eniten. Tykkään kans tästä paketin mukana tulleesta siveltimestä ku siinä on tuo pää jolla voi levittää ja toisella päällä häivyttää.



















  Seuraava on yks parhaista ostoksista ikinä! Mullahan on siis todellatodella tummat silmänaluset,  joihin oon kokeillu ties mitä kaikkia peitevoiteita. Tämä Nydin HD concealer on oikeesti ensimmäinen joka peittää ne tummat kunnolla ja kans pysyy paikallaan. On jotenki niin huojentunu olo ku löysin tämän eikä tarvi enää miettiä että mitä kikkaa enää kokeilen noitten silmänalusten kanssa. Parasta tässä on myös se että tuollanen putkilo maksaa vaan 7,90€ ja tuo oikeesti kestää monta kuukautta! 


Last but not least.. Myöskin Nyxiltä samaa sarjaa oleva irtopuuteri. Tämä on siis ihan väritöntä ja maailman parasta puuteria. Aikaisemmin käytin talkkia(kyllä, sitä vauvanpyllyyn laitettavaa) ja luulin sen olevan maailman paras keksintö, mutta tää on itseasiassa vieläki parempaa. Ihosta tulee NIIIN matta, ja se myös pysyy sellasena kokopäivän. Suosittelen. 


12 kommenttia:

  1. Eikä! En tiedä miten sun blogiin eksyin, mutta taisin sanoa just ääneen "hei Oulusta!" Jään ehdottomasti seurailee lukijana sun blogia:) Mä tässä vasta oon aloitellut omaa blogiani ja Oulussa asun myös. Siksi toi ^^ reaktio :D

    https://tzenni.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei vaan!:D Kiva löytää lisää oululaisia bloggaajia. Pitääpä käydä kurkkaamassa sun blogi myös ^^

      Poista
  2. Nyxin peiteväri kuulostaa aivan täydelliseltä! T. toinen tummien silmänalusten kanssa taisteleva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Siis mikään muu aine ei oo peittäny niin hyvin mun pandasilmiä:D

      Poista
  3. Hei tosi kivoja suosikkeja! Muutaman voisin ottaa jopa testiin asti lähipäivinä :-)

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtavia juttuja löytyy täältä! Mä haluaisin tuon neikedpaletin kyllä, oon kuolannut niin tuota kuin sitä smoky eye palettiakin:D Itse omistan yhden urbanin paletin, olisko ollut naked 2 ja se on ihan lemppari!:)
    Myös NYXin puikko alkoi kiinnostaa, tosin mä kärsin enemmän silmäpusseista nykyään mutta on ne kyllä tummatkin:D Lisää vaan suosikkipostauksia silloin tällöin, näitä on kiva lukea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on niin unelma! Ja se smoky eye ois kyllä täydellinen kans. No hei kokeileppa ihmeessä tuota nyxin peitevoidetta:D En itekkään uskonu siihen hehkutukseen ennenku kokeilin..

      Poista
  5. Innostuin tuosta HD concealerista, koska en oo vielä löytänyt sitä parasta mahdollista silmänalusten peittäjää. Tuo menee ehdottomasti siis testiin jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaappa! Ei varmasti oo kuule paluuta:D Mulla nyt toinen puteli jo menossa ja kolmas jo hankittuna ettei vaan pääse loppumaan kesken :'D

      Poista
  6. Samat sanat kun monella muullakin tänne kommentin jättäneellä, Nyxin peitevoide lähtee täälläkin seuraavaksi testailuun! Ja irtopuuteri ehkä myös... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tästä oli hyötyä teille muillekin jotka kärsitte tummista silmänalusista:) Tuo on nimittäin elämän pelastus!! Ja puuteri on kyllä kans yks löytö ku ihosta tulee niin silkinpehmeä. Ainoa miinus on siinä että se on niin hienojakoista että helposti imasee sitä henkeen :'D Ja se tunne on ihan kauhee!

      Poista