torstai 10. marraskuuta 2016

PITKÄ POLKKA

Parempi myöhään ku ei millonkaan, vai mitä? Eh, joo siis olisko jo aika laittaa tänne kuvia niistä uusista hiuksista. Onhan siitä kampaamokäynnistäki jo yli kuukausi, hupsista! Kävin siis LS-stylessä ja tukkataikoja mulle teki taas huippu Elisa tietysti. Tälläkään kertaa ei tarvinnu pettyä vaan hiuksista tuli just sellaset mitä olin Elisalle kuvaillu. Se nainen kyllä osaa! Tsekatkaapa instagramista @hairbyelisajohanna.
Laitan tähän samaan syssyyn muutaman asukuvan, jotka käytiin Jennin kans nappaamassa samana päivänä. Kävästin samalla kahvillaki ja nautiskelemassa Bacaro doppiossa superherkut jätskit(vadelma-lakritsi )..

lsstyle
ootd

TAKKI-KIRPPIS(NELLY) / NEULE-KIRPPIS / FARKUT-BIKBOK 
KENGÄT-KIRPPIS(H&M) 

Pakko laittaa tähän loppuun vielä tämä ennen/jälkeen kuva mun hiuksista. Vasta ton ennen kuvan nähtyäni tajusin miten HIRVEET ja huonokuntoset mun hiukset oli. Siis kattokaa mitä ihanaa heinää nuo latvatki on... Kyllä tää lyhyempi tukka on mun juttu ja aion tuskin enää ikinä kasvattaa nuin pitkää ku tossa ekassa. 
Mitäpä te sanotte tästä muutoksesta?

9 kommenttia:

  1. Oi sopii sulle tosi hyvin! Niin freesit :-)

    http://holyfacepalm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit noi uudet kutrit! Sopii toi long Bob sulle tosi hyvin :) samoin toi punainen sävy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos<3 Tuo punanen sävy on kyllä kivaa vaihtelua, ku ei oo aikasemmin ollu:)

      Poista
  3. Vauu virkistävä tukka kyllä! Mäkin olen miettinyt että napsaisisin pois ihan kunnolla huonoja latvoja, mutta mä en vaan raaski kun unelmoin pitkistä hiuksista ja pidennyksetkin tekisi mieli taas ottaa:D Niistä tulisi kyllä niin hyväkuntoiset jos vaan leikkaisi. Väri muuten sopii sulle täydellisesti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata:) Voi eiii tuo on paha jos haaveilee pitkistä ja on huonokuntonen latva:D Mutta jos vaan ihan pikkusen leikkaat ni näyttää jo paremmalta ja nopeastihan ne kasvaa takas ;)

      Poista
  4. Hei! Olisin tekemässä blogin joulukalenteriin postauksen mun lempiblogeista ja sun blogi on siinä yhtenä lempparina, niin saanko käyttää sun blogin kuvia kollaasina tässä postauksessa? :)

    Jenni's lullaby

    VastaaPoista