lauantai 4. kesäkuuta 2016

LIGHT BOMBER


bombertakki
Heippa ja ihanaa lauantaita muruset! 
Tänään on ollu ihan suuuuperkiva päivä. Lähdettiin nimittäin heti aamusta kohti Haaparantaa Maken, siskon ja äitin kans. Suuntana oli tietenki Ikea ja muut Hapiksen pikkukaupat. Ennen lähtöä me käytiin aamulla ekaa kertaa tossa meidän uudella lähisalilla johon ostettiin jäsenyydet. Yli kuukauden salitauon jälkeen tuo treenaaminen tuntu iha sikahyvältä. Ja mikä parasta, oltiin ainoita treenaajia koko paikassa aamuseittemältä! Luksusta. Nyt tuntuu että motivaatio on niin huipussaan ku olla ja voi, joten oon niin mielissään! 
Tykkäsin myös tosi paljo mun tän päiväsestä asusta. Löysin nimittäin viime viikonlopun siivouspäivän kirpparilta aivan ihanan paidan, jonka laitoin nyt ekaa kertaa päälle. Keksin niin kivan kokonaisuuden, että pakko pukea sama asu päälle myös huomenna. Tarkoitus olisi huomenna napata kuvat siitä asusta;)  Tämä kuvissa näkyvä asu ei siis ollu tämän päivän asu vaan itseasiassa juurikin viimeviikonlopulta. Tässä näkyy nyt se bombertakki mistä puhuin viime postauksessa. Vitsi että tykkään tosta koska tuo sopii niin moneen asuun ja on ihanan ohut tällain kesällä pidettäväksi.

TAKKI-GINATRICOT / PAITA-BIKBOK / HAME-H&M 
KENGÄT-KÄRKKÄINEN / LASIT-H&M

bombertakki2

Mitä te tykkäätte noista bombertakeista, jotka on nyt näköjään tosi kovaa huutoa? 
Mää oon ainakin tykästyny niihin. Vielä kun sais maastonvihreenä ja vaaleensinisenä niin bueeeno.




11 kommenttia:

  1. Ihanan valosat kuvat <3 ja miten ihana asu :) niin sun tyylinen <3 osaat yhdistellä niin kivasti kaikkia :) ja raitaaa, ylläriii ;))

    VastaaPoista
  2. Ooooh, tuo bomberi <3 Tuo kuvauspaikka oli tosi nätti joten sinne suuntaamme joskus muullonkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä kiva vaikka onki tommonen jätti ;) Todellaki mennää vielä KOLMANNEN kerran xD

      Poista
  3. missä salilla oot alkanu treenaamaan :-) bomber on kyllä paras takki näin kesäisin, oon ostanut omani kirpparilta 4€ hintaan ja se on ollu miulla jo pari vuotta �� ainoo vaan että se on musta, niin joku kevyemmän värinen olis kiva vaihtelu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sportello fitillä:) Oii vitsi mikä löytö! Mulla on kans musta ja se on vieläpä niin paksu että kivaa vaihtelua ku löyty tuo valkonen:)

      Poista
  4. Toi takki on aivan upea! Itselläni ei vielä ole vastaan tullut sellaista bombertakkia jonka olisin halunnut ostaa..

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Aijaa, mulla taas melkeen kaikki bomberit iskee :')

      Poista
  5. Ihana asu! Itse olen koko ajan ihastumassa bombereihin enemmän ja enemmän ja olisi kiva hankkia myös itselle sellainen, kunhan löytyy vaan sopiva :)

    http://tiiajennyy.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Joo mulla oli tuo sama vaihe, joka onneksi nyt alkaa vähän laantua :'D Toivottavasti tulee sullekkin täydellinen takki vastaan!

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia!! :) Ja tosi kiva asu kans, toi bomber sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista