keskiviikko 26. elokuuta 2015

SHOPPINGS LATELY

Moikka! Oon tässä kuussa kierrellyt aika urakalla kirpputoreja joten täällä ollaan siis taas ostospostauksen parissa. Oon oikeestaan aika ylpee itestäni, sillä oon ostanu vaan kaks vaatetta vaatekaupasta :D Nyt oon vähän koittanu uudistaa mun vaatekaappia uusilla hankinnoilla ja vanhat menee tietenki myyntiin. Itseasiassa ollaan siskon kanssa menossa lauantain siivouspäivänä myymään juttujamme Åströminpuistoon, mikäli nyt sää sallii eikä vettä tuu taivaan täydeltä. Meillä on xs-m kokosta vaatetta, kenkiä 38 koossa ja paljon koruja myynnissä :) Kierrätys kunniaan!
Mutta pitemmittä puheitta, mennäänpä niihin ostoksiin..

Harmaa bikertakki 5€ / Paljekirppis
Tikkitakki 5€ / Paljekirppis
Muhkea kaulahuivi 5,50€ / Secondhandstore
Ruutupaita 2€ / Paljekirppis
Crop collari 1€ / Paljekirppis
Bandeau 1€ / Järkirkirppis
"boyfriendtoppi" 3€ / Paljekirppis
Röyhelötoppi 3€ / Paljekirppis
Gladiaattorisandaalit 5€ / Paljekirppis
Maksimekko 4€ / Secondhandstore                                                                 Taskullinen maxihame 2€ / Paljekirppis
Harmaa croptoppi 12,95€ / BikBok
Poolokauluksinen croptoppi 7,95€ / Gina Tricot

Mitäs piditte? Omia lempparilöytöjä on kyllä ehdottomasti nuo molemmat takit! Voitteko uskoa että mulla oli just aikomus ettiä itelleni syystakki ja löysin sitte samalla kerralla kaks Ja nuin halvallakin. Mun puolesta syksy saa tulla että pääsen käyttämään nuita takkeja ja tota ihanan muhkeeta huivia;)

23 kommenttia:

  1. Voi vitsi mitä löytöjä, ihania! Ja ihana on tää sun blogikin, löysin ihan sattumalta ja oli pakko alkaa heti seurailemaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsivä löytää;D Hei kiva että tykkäsit, tervetuloa :)<3

      Poista
  2. Vitsit ku mulla on lauantaina töitä, enkä pääse siivouspäivään.. Ihan mielettömiä kirpparilöytöjä! Varsinki toi ihan eka takki <3 Oon itekki lähiaikoina kierrellyt taas enemmän kirppareilla ja ainahan sieltä jotain on mukaan lähteny. :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih hö. Saa nyt nähdä pääseekö itekkään myymään jos sataa -.- Ja toi takki oli kyllä superhyvä löytö! Kirppiksillä on vaa niin ihana kierrellä:D Paljekirppikseltä on nyt yllättävän paljo löytyny kaikkee viimeaikoina!

      Poista
  3. Huippu ihania löytöjä kyllä jokainen :)<3 mulla on tuo ensimmäinen takki itselle, ostin sen reilu vuosi sitten hm:lta :) mä ihastuin näistä kuitenkin eniten noihin gladiaattorisandaaleihin, aivan älyttömän ihanat!!! <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä katoinki että kenellähän oon nähny tommosen joskus ;) Ja voi että olin kans innoissani noista sandaaleista ku näin kerran aiemminki tuommoset kirpparilla, mutten sillon ostanu( MIKSI?) :D Nuo on vieläpä käyttämättömät<3

      Poista
  4. Onpas ihania löytöjä ja vielä edullisestikin :) Mä ihastuin kans noihin gladiaattorisandaaleihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps! Nuo sandaalit on kyllä ihanat ja niin hyvät jalassaki:)

      Poista
  5. Älyttömän kivoja löytöjä olet tehnyt! Etenkin tuo nahkarotsi, kaulahuivi ja kummatkin croptopit oli mieluisia. Ei täällä vaan tuollaisia löydy tai sitten en ole etsinyt tarpeeksi hyvin :D Olen sanonutkin Jennalle, että tartteis vissiin tulla Ouluun kirppikselle kun sieltä näyttää löytyvän vaikka mitä kivaa :) Munkin pitäis varata pöytä kirppikseltä. Alkaa olla pari Ikean kassillista jälleen täynnä. Se on jännä miten vaatemaku muuttuu vuosien saatossa, mutta onneksi on kirppikset keksitty :) Toivottavasti saatte lauantaina siskosi kanssa mahdollisimman paljon myytyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, voi että, ehkä siellä ei sitten oo tai et oo penkonu kunnolla;) Tänne vaan kirppiksille nii johan alat löytöjä tekemään:D Ja oiii että voisin ostaa kaikki sun vaattees <3 Ja totta tuo että tyyli muuttuu kokoajan niin kiva että voi sitten myyä niitä jossain. Toivotaan että saatas hyvä ilma huomiselle ni pääsis myymään

      Poista
  6. voi että miten ihania ostoksia!! kaikki niin sun näköisiä, ja vielä tosi edullisia :') mun lemppareiksi pääsi nuo gladiaattorisandaalit, mäkin niin haluaisin tollaset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) No ei ollu kyllä hinnalla pilattu nää ostokset! Ja voi vitsi niinku sanoinki jo aiemmissa kommenteissa ni oon kans ihan innoissani sandaaleista :D Huippulöytö!

      Poista
  7. Ihania löytöjä oot tehny! :) Itse rakastan kans kirpputoreja, koska niistä löytää vaikka mitä kivaa tosi edullisestikin. :) Lemppari oli tuo tikkitakki ja nuo gladiaattorisandaalit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki rakastan kyllä kirpputoreja yli kaiken<3 Mihin tarvii vaatekauppoja ku on kirppikset :'D

      Poista
  8. Niin kivoja löytöjä oot tehnyt. Toi huivin väri on herkku <3 ja oooh, mä haluun kans noita crop-toppeja enemmän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huivi on kyllä niin ihanan värinen, etten malta ees oottaa että tulee kylmempi ja pääsen kietoutuun siihen ;D Haha, Ginassa oli nyt hirveesti noita croppeja ja tykkään niin paljo varsinki tosta poolokauluksisesta! Eikä oo ees kalliita :o

      Poista
  9. Tosi hyviä löytöjä!! Mullakin tulee nykyään ostettua vaatteita lähes pelkästään Facebook-kirppisten kautta. Kaupoissa ei oikein oo ollut mitään, mikä ois napannut. En tiedä, onko vika mussa vai missä, koska yleensä syksyisin on tehnyt mieli ostaa kaupat tyhjiksi! :D

    Sait uuden lukijan muuten! Tosi kivanoloinen blogi sulla! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas ite hirveesti fab-kirppiksiltä osta ku yleensä ne vaatteet on siellä paljo kalliimpia mitä kirppiksillä:) Mäki oon pyöriny ja hyöriny kaupoissa, muttei silmään oo osunu mitään kivaa !! :D Mutta ehkä iha hyvä niin..
      Ihanaa ja tervetuloa lukemaan <3 Kiitos <3

      Poista
  10. pakko kysyä että mitä oot käyttäny tuon valkosen crop topin alla, meinaan lähinnä että minkä mallisia/värisiä rintsikoita? mulla on sama paita ja kaikki näkyy inhottavan selkeesti läpi joten vinkkejä kaipailen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tavallisia rintsikoita ja vieläpä mustia:D Ei mulla tuolta ainakaan sivuista näy olkaimet. Vähän ehkä musta kuultaa läpi, mutta luultavasti ihonväriset ei näkyis:)

      Poista
    2. Niin ja ei mitään pitsihommeleita, vaan semmoset sileäpintaiset liivit kannattaa olla! Muuten näkyy kyllä varmasti kaikki läpi..

      Poista