tiistai 28. heinäkuuta 2015

TRIPLASUKLAAMUFFINSSIT


Pitkästäaikaa reseptipostausta, eli siis pysykää kuulolla jos haluatte suut makiaksi ;)
Yks päivä tosiaan siivosin kuiva-ainekaappia ja löysin sieltä vähän suklaanjämiä. Joskus on tullu osteltua tummaa- ja valkosuklaata leivontaan eikä meillä tuu niitä muuten syötyä joten päätin hyödyntää ne tekemällä muffinsseja. Kävin vielä ostamassa tavallista maitosuklaata, että varmasti saa vedettyä kunnon suklaaöverit :'D 
Netistä löysin vähä erilaisen ohjeen millä oon yleensä tehny, ja päätin kokeilla koska nimikin oli vieläpä"maailman parhaat muffinssit"..Sitäpaitsi ohjekkin on ihan naurettavan helppo.
 Ja voin kyllä kertoa että oli ehkä parhaimpia mitä oon ainaki ite koskaan tehny!

Ohjeesta tulee 10 amerikanmuffinia. Ite tein tommosiin aika pieniin vuokiin ni tuli 16.
Uuni 225 astetta.

200g pehmeää voita
2,5dl sokeria
3 kananmunaa
4,5dl vehnäjauhoja
0,5dl kaakaojauhetta(tummaa)
2tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria
2dl maitoa
150g rouhittua suklaata (valko-, tumma-, ja maitosuklaata)

Laita kulhoon voi ja sokeri ja vatkaa ne hyvin sekasin sähkövatkaimella. Sitten vaan sekaan kaikki muu ja sekoitellaan. Ite sekottelin tässä vaiheessa nuolijalla. Helppoa eikös?
Sitten vaan laitellaan taikinaa lusikalla tai pursotinpussilla vuokiin. Itse käytin pakastepussia pursotukseen ku ei ollu pursotinpusseja ja halusin siistimpää jälkeä.
Muffinssit paistetaan uunin keskitasolla n. 15 minuuttia ihan uunista riippuen. Niin ja muffinssien koosta. Mä annoin noiden pienten olla n. 12-13 minuuttia.
Halutessaan voi tehdä kuorrutuksen, jos haluaa näistä vielä ällömakeampia ;D Kuorrutukseen laitoin paketin Valion vaniljatuorejuustoa ja n. 1,5dl tomusokeria, jotka siis vaan vatkataan keskenään. Kuorrutusta riitti mulla kahdeksaan muffinssiin ja loput laitoinkin pakkaseen. Sitten ku niitä sulattelee niin voi tehdä erikseen niille sitten kuorrutteen! Tarkotus oli koristella vielä mansikoilla, mutta päätinki sitten koristella suklaapaloilla ku mansikat oli vähän liian isoja. 




 Ostin nuita vuokia muuten Prismasta ja niissä luki että ne kestää uunia just 225 asteeseen asti. Kiva oli kerranki saada vähän erilaisia ku niitä normi valkosia muffinssivuokia. Eikä nuo ollu hinnallakaan pilattu, sillä kahdenkymmenen kappaleen paketti maksoi muistaakseni vähän yli euron..
Kokeilkaapa muuten ihmeessä tällä ohjeella tehdä muffinsseja, ette kyllä tuu pettymään! 
Ei muuta ku herkuttelemaan 

15 kommenttia:

  1. Ai että, nam! Ja nää kuvat oli tosi hyvälaatusia ❤ <3

    VastaaPoista
  2. Namm että näyttää hyvältä!!!<33 ja niin ihanasti aseteltuna kaikki ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhi, pitihän sitä vähä panostaa esillepanoon;-) nää on nii hyviääää onneks on pakkasessa vielä<3

      Poista
  3. Tuo ohje vaikuttaa niin helpolta, että jopa mä osaisin tehdä noita! :D Tosi kivan kun kerroit tästä ohjeesta! Ja eikä, nuo muffinssivuoat on ihanan näköisiä ja nimenomaan kivaa vaihtelua normeille. Pakko laittaa ylös, että katselee tuollaisia kun seuraavaksi Prismaan on asiaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo ohje oli kyllä nii helppo et osais tehä silmät kiinni :D mustaki nuo vuoat on niin söpöjä ja huippu että ne kestää myös uunia! Kannattaa testata ;)

      Poista
  4. Siis aivan järkyttävän herkullisen kuuloisia! Pitää ehdottomasti joskus kokeilla, kun alkaa muffinssihammasta kolottamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huippu että törmäsin netissä tohon ohjeeseen :) tuli niin meheviä! Ja sit vielä nuo suklaat passas toho nii hyvin ;--) kannattaa ihmeessä kokeilla

      Poista
  5. Hei vähän noi muffinsit näyttää hyvältä ja varmasti oli ihan ällöhyväää! <3 Pakko ostaa nuita vuokia ens kerralla ko teen muffareita. namnam :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan suppeeeerhyvää! Käyppä ostaa, noi on nii söpöjä:> Vielä ois muutama muffinssiki pakastimessa ;D

      Poista
  6. Näyttää kyllä niin herkulta, et pakko laittaa tää resepti talteen! :)

    Picture Me

    VastaaPoista
  7. Eikä miten söpöjä - ja varmasti myös herkullisia ♥♥

    VastaaPoista
  8. No nyt tekee mieli suklaata! Meikä on rakastunu Classicin jäätelöön jossa on kerrossuklaata eli kaikkia kolmea! <3 Nam maistuu hieman Kinderille. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista