maanantai 20. heinäkuuta 2015

TOUKO-/KESÄKUUN SUOSIKIT

Tulimpa ihan pikaisesti postailemaan niitä touko- ja kesäkuun suosikkeja. Viime kuussa ei tullut kuukaudensuosikitpostausta siksi ettei toukokuulta oikein ollut niin paljo juttuja mitä oisin tähän keksiny. Eipä kyllä kesäkuultakaan hirveesti suosikkijutskia tullut esiin, joten tässä ihan vain muutamia juttuja siis nuilta parilta kuukaudelta..

Ihan ekaksi täytyy ylistää tätä ihanaa "purkkimukihommelia" jollasta olin kissojen ja koirien kans ettiny monta kuukautta. Tästä on tullu ihan lempparimuki ja vedän tästä smoothiet, vettä, limua, kahvia jne. Tää on superi ku kestää kuumaaki ja kahvi on ihan parasta pillillä juotuna :'D Tämä löyty siis Suomalaisesta kirjakaupasta ja hintaaki oli vaivaset 2,95€!

Toinen ihan koko kesän favouritejuttu on nämä Flash-tatuoinnit, joita oon ihan innoissani käyttänyt. Kesällä on jotenki ahistava käyttää koruja, joten nää korvaa hyvin ne ja näyttää superkivalta varsinki vähä ruskettuneella iholla. Ite oon tilannu näitä Ebaystä viis arkkia(yhessä n. 10 tatskaa) ja siellä nää maksaa 0,70/arkki.

Ihan kokonaan en kuitenkaan koruja oo unohtanu kesällä käyttää nimittäin nämä kaks kaulakorua on ollu kovassa käytössä! Näköjään edelleen kultakausi jatkuu. Oon tykästynyt tämmösiin aika näyttäviin kaulakoruihin. Molemmat korut ostin kesäkuussa Tallinnan H&M:ltä.

Viime kuun alussa bongasin kirppikseltä o.c:n ekan tuotantokauden ja en voinut vastustaa sen ostamista. Ette ehkä tiiä, mutta olin(ja oon edelleen) ihan hullu oc-fani sillon ku se tuli telkkarista ja oon kattonu kaikki kaudet pariinkin kertaan sen jälkeen :D Nyt innostuttiin Maken kanssa kattomaan nuita jaksoja ja löydettiinki myös toka kausi. Harmi että seki on nyt katottu loppuun ja nyt pitäs vielä löytää jostain se kolmonen!

Yks kesäkuun lempparikosmetiikkatuote on ehottomasti tää kynsilakka! Tän ostin Tallinnan Rimistä parilla eurolla ja on kyllä hinta-laatusuhde ihan kymppi. Ensinnäkin, oon tosi kauan ettiny mattasta kynsilakkaa ja nyt se vihdoin löyty. Toiseksi, tää levittyy ihan älyttömän hyvin eikä tarvi laittaa ku yks kerros! Ainoa miinus tässä on se että tää kuluu nopeesti pois, mutta esim johonki partyihin tää on ihan täydellinen bilekynsilakka :---D Näin tätä samaa merkkiä ainakin Säästökuopassa, en tiiä myydäänkö sitte vielä jossain muualla näitä..

Toukokuusta on pakko mainita yks suosikkitapahtuma, nimittäin meille bloggaajille järkätty huippu päivä joka huipentu Ylexpoppiin. Postaus siitä löytyy täältä! Tuo päivä oli niin ikimuistoinen, että vieläki hymyilyttää ku mietin mitä kaikkea ihanaa päästiin tekemään. 

Touko- ja kesäkuun aikana tuli myös ostettua ihan vahingossa aika paljon tätä azteckuvioista vaatetta. Oon niin ihastunu tommoseen kuvioon! Välillä huomasin kaupoissa kierrellessä, että kiinnitin huomiota pelkästään tuohon kuvioon ja oli pakko yrittää hillitä itteni. Siltikin mun vaatekaapissa näyttää nyt olevan ehkä vähän liikaakin tätä kyseistä kuosia :D

Nyt mä meen syömään iiiison kupillisen minttusuklaajätskiä. Unohtu nimittäin lauantaina pitää herkkupäivä, joten pidetään nyt sitte herkkumaanantai! ;)
Palaillaan 

12 kommenttia:

  1. Tosi ihania kesä suosikkeja! :) Voin samaistua tuohon "purkkimukihommeliin", keräilen itse tollaisia mukeja joka paikasta mistä niitä vaan löytyy, musta ne ovat vaan niin ihania ja näyttääkin niin ihanalta juoda niistä smoothieta ja mehua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi:) nuo mukit on kyllä niin söpöjä! Voisin melkeen hamstrata nuita lisääki ennenku ne loppuu ku ne on näköjään niin suosittuja;D onha nuista kivempi juua ku normilaseista!

      Poista
  2. Ihana banneri ! :) Millä ohjelmalla oot tehnyt sen ? Oot kyllä tosi taitava muokkamaan kuvia, ottamaan niitä sekä nuo sun bannerit on aina ollu upeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:> ihan photoscapella muokkasin, millä aina muokkaan kuvat! Voi kiitos ihan hirmuisesti :')

      Poista
  3. IHANA BANNERI! ♥ Vähänkö halpa toi muki, oiskohan niitä vielä siellä jälellä? :o Vieläki jaksaa miettiä tuota superlauntaita hyvillä mielin, oli ihan huippu päivä. ♥ Omnomm, me herkuteltiin täällä sulkaariisikakuilla. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks;)<3 tuo on niitä sinun ottamia kuvia ett pisteet kuvaajalle myös XD Saattaa niitä olla, käyppä kattoon! Sillon ku ostettiin nuita nii oli ainaki paljo vielä :-) Ja ahhh tuo lauantai! Haluan ehkä takasi tonne päivään :') Ps. Mää en oo ikinä uskaltanu maistaa suklaariisikakkuja o_o

      Poista
  4. Upea uus banneri! <3 on kyllä kivoja juttuja nuo kaikki ja harmi kun et huomenna pääsekään glitteriin :/

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne:) niimpä!:( Harmi että tuli muuta, ois ollu kiva nähä teitä kaikkia :-) :(

      Poista
  5. Oi, O.C. on kyllä historian parhaimpia sarjoja. :D Hankin kaikki kaudet dvd:llä sillon kun se tuli telkkarista, ja niitä on tässä vuosien saatossa oikeasti tullut katsottua kymmeniä kertoja. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä!:D Mun lemppari♥ Pitäs hommata nyt ne loput kaudet että sais kattoa! Kiva että löyty toinenki oc fanittaja ;)

      Poista
  6. Kivoja suosikkeja kaikki, melkeinpä jokainen pätee myös tänne nimittäin samainen muki löytyy täältä ja flash-tatuoinnit on myös mulla tän kesän juttu! ♥ ihana banneri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva!:) Tuo muki on niin paras!! Ja tatskat ihania♥♥ Kiitos Viivi :)

      Poista