maanantai 13. heinäkuuta 2015

STRAWBERRYCAKE

Heippa!
 Musta tuntuu että oon vähä laiskotellut tämän blogin kanssa nyt liikaa. En todellakaan haluais että postausvälit venyis tällain neljään-viiteen päivään, vaan tarkoitus ois postailla noin joka toinen päivä. En vaan oo yksinkertasesti ehtinyt istumaan läppärin ääressä. Nyt varmaan kaikki miettii että no mitä tuoki työtön tuossa muka jauhaa ettei ehi blogata vaikka on päivät pitkät aikaa istua kotona!:D Mutta hei minäpä kerron, jos ette tienny, että mulla on muutakin elämää ;) Ei sillä että kukaan olis tästä mun postaustahdista valittanut, vaan lähinnä mua vaan itteäni ärsyttää. Nyt aion ottaa itteäni niskasta kiinni ja panostaa tähän blogin kirjottamiseen, sillä kyse ei oo siitäkään etteikö mulla ois materiaalia. Tälläkin hetkellä julkaisua oottaa parit asukuvat, kirppisostoksia, touko-kesäkuun suosikkijuttuja sekä mielessä oli myös se kauan suunniteltu treenipostaus. Miltäs kuulostaa?




No mitäs mää oon sitte hommaillu täällä? Rannalla ehin käyä parina päivänä kunnes taas tuli tää ihana pilvinen, kylmä ja sateinen kausi. Ehdin onneksi saada jopa vähän rusketusta pintaan, jee! Lisäksi ollaan vietelty vanhempien luona kisujen viisvuotissynttäreitä, jonka kunniaksi leivottiin ihan kunnon mansikkakakku äitin kanssa. Kakku syötiin tietenki ite eikä kissat saanu mitään :D Siskon kanssa ollaan hengailtu kaupungilla, kierrelty kirppiksiä ja kavereiden kanssa oon myös viettänyt paljon aikaa kuvaillen ja kahvitellen. Maken kans ollaan innostuttu frisbeegolfista, ja käytiinki ostaa meille ihan oma paketti niin päästään nakkelemaan. Ihan huippu laji ku vaan oppii heittämään kauas niitä.. Viime perjantaina käytiin tyttöporukalla pitkästäaikaa bilettämässä ihan kunnolla. Oli ihan huippu ilta, kiitos kaikille tyttösille illasta<3







En tiiä onko tässä postauksessa oikein mitään järkeä ku tää on tämmönen sekametelisoppa. Anyways halusin vaan tulla kertomaan että aion nyt koittaa tsempata tämän postailun kanssa. Mulla on hirveesti asuideoita ja muitakin aiheita mistä haluaisin kirjotella. 
Toivottavasti ei iske jossain vaiheessa semmosta että ideat loppuu kesken. Siinäpä te voittekin auttaa mua ja kertoa jos on jotain postausideoita mielenpäällä? Voin sitten myöhemmin toteutella niitä.
 Mua myös kuumottelis vähän vaihtaa tuo banneri, ku alan jo pikkuhiljaa kyllästyä tähän vanhaan. Muuten  tää ulkoasu on musta nyt tällanen kiva ja simppeli enkä kaipaa oikeestaan tähän sen koommin mitään uutta. Mitäs ootte mieltä, vai kaipaatteko tähän jotain väriä tms?

6 kommenttia:

  1. Vähän näyttää kivoilta nuo kuvat, jotenki erilaisilta. Ootko käyttäny kameran asetuksia tai muokannu eri tavalla? Ooohh mansikakakkuuaa <3 musta tää sun ulkoasu näyttää just kivalta. Semmonen simpppeli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) En oo kyllä säätäny enkä muokannu erilailla ku yleensä :D Hihihi. Musta tää ulkoasu on ihan kiva kyllä nyt mutta oon vaa banneriin kyllästyny. Ehkäpä vaihdan sen piakkoin ;D

      Poista
  2. Voi vitsi kun upeita kuvia jälleen kerran!! <3

    VastaaPoista
  3. Ompas tosi miellyttävän näkönen blogi! Pakko jäädä seuraileen :) Ja treenipostaus ois tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa! Treenipostausta on tulossa kunhan keksin kuvitusta siihen:>

      Poista