keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Maaliskuun suosikit

Huhtikuuta on tallailtu jo viikko ja kuukauden suosikit postauskin meinasi taas jäädä tekemättä. Mutta sain vihdoin motivoitua itseni kuvailemaan ja kirjottelemaan teille, joten tässä siis suosikkijuttuja maaliskuun ajalta.. 

Ensimmäisenä siis uusi ihana THE KEY hajuvesi, jota olin jo monta kuukautta himoinnut ja haistellut Stockan hajuvesiosastolla. En oo siis mikään Justin Bieber fani, mutta tää hajuvesi vei mun sydämen! :'D Tuoksu on sellanen makea, hedelmäinen ja raikas. Paras tuoksu tähän mennessä mitä oon omistanut.

Toinen kosmetiikkasuosikki on Lumenen Nude perfection meikkivoide. Tästä kuulin kehuja niin monessa meikkiblogissa, että päätin itsekin kokeilla ja oon kyllä ollu tyytyväinen. Meikkivoide on tosi nestemäistä, joka aluksi vähän epäilytti mua. Kuitenkin tää on mun mielestä aika peittävää ja sopii hyvin varsinki ihan perus arkimeikkiin. Tästä ei jää semmosta pakkelimaista fiilistä naamalle, jos ymmärrätte mitä tarkotan? 

Viimeisenä kosmetiikkasuosikkina on NYXin Jumbo eye pencil, jota jo tässä postauksessa hehkutin. Tällä taikakynällä saa niin kivasti luomivärit näkymään paremmin ja myöskin pysymään luomilla koko päivän! Tätä kynää on saatavilla mm. pretty.fi verkkokaupasta!


Sitten oiskin luvassa muutama lemppari kirppislöytö, joita maaliskuussa on tullut ostettua.Ensimmäisenä ihanat viininpunaiset Vanssit, jotka löysin uudelta 1kirpparilta kuudella eurolla. Kengät on luultavasti ihan käyttämättömät, koska pohjatkin on ihan valkoiset. En tiiä onko nuo ihan aidot Vanssit, mutta ei sillä nyt niin väliä.Tykkään tooooosi paljon ja tarvinkin just jotain tämmösiä tennareita mustien Conssien kaveriksi!

Yks lempparilöytö on myös tää ihana pieni ruskea olkalaukku jonka löysin Second Hand Store kirpparilta hintaan 1,50€.. Mä voin niin kuvitella tän johonki ihanan kesäiseen asuun. Joku valkonen liehupaita, farkkushorsit, sandaalit ja tää laukku! 
 
Voitte varmaan arvata, että tää seuraava vaate kuuluu mun kuukauden suosikkeihin ;) Nimittäin siis tää ihananihana mintunvihreä kellohame, joka löyty Paljekirppikseltä eurolla. Harmi etten oo vielä päässyt tuota käyttämään kylmien ilmojen takia, mutta voin kuvitella että tästä hamosesta tulee kesän käytetyin vaatekappale. Paras kirppislöytö pitkään aikaan!


Maaliskuussa tuli käytettyä myös hattua tosi paljon, sillä tukka oli jo siinä kunnossa etten kehdannut mennä mihinkään peittämättä päätäni. Tyvikasvu on kuitenki nyt hallinnassa ku eilen kävin taas Elisan luona värjäämässä hiuksia :) Tulen varmasti käyttämään hattua myös uudenkin tukan kanssa, mutta viime kuussa käytin tätä jo ihan kyllästymiseen asti.






18 kommenttia:

  1. Tosi kivoja suosikkeja, Nina! <3

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi mitä suosikkeja! <33 Mun piti tilata kans tollanen Nyxin jumbokynä, mut se oli tietty silloin loppuunmyyty. :S Ja ääää mulla on samanlaiset Vanssit! Niille on löytyny käyttöä ihan älyttömän paljon, eikä niihin ees kyllästy millään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii, tilaat heti ku niitä on siellä!! :D Ihan huippu tuote kyllä <33 Ja noi Vanssit oli hyvä löytö ;)

      Poista
  3. Aivan ihania suosikkeja :)<33 tuo hame!!! En kestä miten ihana <33 mulla odottaa sama postaus luonnoksissa!! Ja sieltä kans löytyy tuo jumbokynä ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks Emppu! Joo oon hehkuttanu tuota hametta nyt ehkä vähä liikaaki :''D Ooijoooi, julkase äkkiä, tahon nähä sun suosikkeja!

      Poista
  4. Tuo hame on aivan ihana!!! ♥

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Hahah, näköjää muutki innostunu siitä ku minä ;D

      Poista
  6. Ihania suosikkeja, tuo hame varsinkin on kyllä niin kiva! <3 Mä odottelen kesää (ja rusketusta) että pääsisin itsekin käyttämään tuota kyseistä Lumenen meikkivoidetta, minkä sain tossa jokin aika sitten :) Mun iho on niin vaalea, että se vaaleinkin sävy oli mulle liian tumma.. :D Kiva kuulla, että oot tykännyt tosta ja mullekin on tosi tärkeetä, ettei meikkivoide jätä sellaista pakkelimaista tunnetta kasvoille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeei:D Mulle toi kakkonen oli ihan sopiva, vaikka vähä epäilinki. Pelottaa miten sitte käyn ku kesällä saa rusketuksen. Mä varsinki rusketun vielä nii helposti että pitääköhän sitte ostaa tummempi sävy :'D Tossa on kyllä ihanan kevyt koostumus!

      Poista
  7. Kivoja kirppislöytöjä! Pinkit vanssit <3

    VastaaPoista
  8. Vähän siisti tuo hajuvesipullo!!! ♥ Mä niin haluun ton valkosen kynän itelle, sitä on jokkaisella ja se toimii.. :)) Ihania nuo kirppislöydöt ja hahhah vaikka hattu sopiiki sulle tosi hyvin niin nyt voit huoletta jättää sen kotiin. En malta oottaa et nään uudet hiuksesi ♥

    VastaaPoista