torstai 26. maaliskuuta 2015

Secondhand

Heippa ja aurinkoista torstaita! Jälleen ollaan saatu auringonpaistetta tänne Ouluun ja ilmakin oli tosi lämmin. Kävin pyöräilemässä niin taisin vähän ylipukeutua nimittäin toppatakki, kaulahuivi, pipo, hanskat ja parit housut päällekkäin oli vähän liikaa. Toivottavasti tämmöset ilmat jatkuu ja kevät tulee vihdoin ihan kunnolla . Pääsis käyttämään kaikkia ihania uusia vaatteita, joissa ei vielä tarkene.
Vaatteista puheenollen, tämän postauksen tarkoituksena oli tulla esittelemään parin viikon takaiset kirppislöydöt! Kiersin taas perusreittini eli Paljekirppis, Järkikirppis ja Secondhandstore. Yllättävän paljon löysin tälläkertaa kaikkea ihanaa :) En oo moneen kuukauteen löytänyt kirppiksiltä yhtään mitään, vaikka oon viikottain kierrelly. Nyt löyty sitten vissiin niidenkin reissujen edestä ;) 

Vaaleanpunaset kukkashortsit 1€
Ginan kukkatoppi 2€
Mintunvihreä kellohame 1€
Revityt farkut 3€
Vaaleansininen lyhyt neule 2,50€
Raitalöllöpaita 1,50€
Tummanvihreä toppi 0.30€ / Beige neule 1€
Kauluspaitamekko 1€ / Metallivyö 0,75€
Kiilakorkkarit 4€
Polvisaappaat 1,50€
Ruskea pikkulaukku 1,50€
Beige niittilaukku 5€ 
No miltä ne kirppislöydöt näyttää? Arvatkaa muuten  päästinkö pienen riemukiljahduksen ku löysin tuon mintunvihreän kellohameen ja huomasin että se maksaa vaan euron ja on vieläpä just eikä melkein mun kokoa! Just tommosta oon halunnutkin niin sattu kyllä hyvä tuuri. Ruskea pikkulaukku on kans semmonen, jota tuun aika varmasti käyttämään paljon kesällä. Niin söpö pieni "intiaanilaukku" 

22 kommenttia:

  1. Olin just kirjoittamassa ennenku luin sun viimesen tekstiosion, että sulla varmaan pullahtanut tyyliin silmät päästä ku oot löytäny nuin halvalla tuon kellohameen! :D Aivan siis täydellinen sulle! Ja tuo kukkapaita kans ja oikeestaan kaikki! Kiva kun oot taas kuvannu nuo ostokset tuolleen päällä, niin näkee paljon kivemmin miten ne sopii sulle! :) <3 Ihana postaus!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha no pullahti joo :D Tuo on kyllä just semmonen mitä oon hakenu! Ja tykkään kuvata nää vaatteet päällä, ni saa paremmin näkyviin :) Kiitos<33

      Poista
  2. Ei vitsit miten hyviä löytöjä! Varsinkin tuo kellohame, farkut ja molemmat laukut näyttää ihan superkivoilta :) Ihanan pirteän värisiä tuo hame ja vaaleansininen neule<3 Pakko alkaa kyllä itsekin käydä useammin kirppiksillä, se on vaan niin turhauttavaa välillä jos tulee kierreltyä monta paikkaa ja monta kertaa eikä löydy mitään kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! ;) Joo mullaki meinas jo turhauttaa ku en moneen kuukauteen löytäny mitään niistä. Nyt sattu vaa jotenki hyvä päivä :D Ehkä ihmiset alkanu enemmän viemään kirppiksille vaatteitaan nyt keväällä!

      Poista
  3. vau miten upeita löytöjä kaikki, ja vieläpä ihan mielettömän halvalla!! :) oikeessa paikassa oikeaan aikaan selvästi ;) voi mitä huokaisuja täälläkin pääsi tuota mintunvihreää hametta katellessa, se on aivan täydellinen kesähamonen! ja nuo revityt farkut... ♥_♥ innolla ootan asukuvia noiden kans! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No selvästi joo ;D Hame ja farkut on kyllä ♥♥♥ Toivotaan että vähä lämpenee ilmat ni pääsee käyttämäänki nuita ;) Kesällä ainaki varmasti näkyy asukuvissa!

      Poista
  4. Ihania löytöjä oot tehny!! :)

    VastaaPoista
  5. Ihan täydellinen kellohame! <3

    VastaaPoista
  6. au miten upeita löytöjä kaikki, ja vieläpä ihan mielettömän halvalla!! :)<3 mintun vihreä hame pomppas heti silmään ja itken melkeen verta nyt!! määki haluun tuon :D sano että haluatkin lahjottaa tuon mulle?<3 lisäksi kiinnitin huomion tuohon beigeen niittilaukkuun, IHANA! missä kirpparilla sää yleensä käyt? miks mä en koskaan löydä mtn :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo voit varmaan kuvitella mun reaktion tuosta hameesta :D Lahjotan sitten kun tai jos joskus tohon kyllästyn :'D Mää käyn yleensä just nuilla palje, järki, shs-kirppiksillä ja nyt oon käyny muutaman kerran siinä uudella 1kirppiksella Ruskossa :) Toppilassa on myös se yks, jonka nimeä en nyt muista, mutten kyllä sieltä oo ikinä mitään löytäny.

      Poista
  7. SIIS VAU! Ihan mielettömiä löytöjä! en oo ite käynyt kirppiksellä vuoteen.. en ainakaan muista ees, että millon viimeksi.. ehkä vois käyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO hui, sinne vaan penkomaan ;D Se on mukavaa hommaa!

      Poista
  8. Vau siis sähän oot tehny ihan hurjan kivoja löytöjä! Mun lemppareita on ehdottomasti nuo kukalliset vaatteet (sulle sopii kukkakuosi niin hyvin!!) ja tuo hamekin on kyllä aika täydellinen.. Mulla on ollut tuon mallisia pari, muttei tosiaankaan noin herkullisen värisenä. Ja äää nuo farkutkin! <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kukkakuosi on tämänhetken suosikki näköjään meikäläisellä :'D Tuo hameen malli on niin ihana ja väri on just eikä melkeen semmonen mitä oon kaivannu!

      Poista
  9. Siis noi farkuthan on ihan täydelliset! Mieletön löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä! Luulen vaan että nuo reijät on tehty ite, ainaki ne vaikuttaa vähän siltä :D että saa nähä lähteekö ne purkautumaan ja hajoamaan ku rymyän niillä kesällä >.<

      Poista
  10. Ihan huippulöytöjä ja noin halvalla vielä! Mä oon tuskastellu joka aamu vaatekaapin edessä kun ei oo mitään päälle pantavaa :D Pitääkin mennä siis pitkästä aikaa kiertään kirppiksiä!! :))

    VastaaPoista
  11. Noi saappaat on täydelliset! Mistä kirpparilta löysit ne? :)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania vaatteita!! erityisesti nuo hame ja farkut, just semmoset joista oon niin haaveillu! Vau. :-D

    VastaaPoista
  13. Ei jestas mitä löytöjä!!! <33 ooh tuo kukkapaita <3 ja toi hame, ruskea pikkulaukku, revityt farkut.. oioi :D<3

    VastaaPoista