tiistai 24. maaliskuuta 2015

Photoshoot

En oo täällä blogin puolella vielä kertonutkaan meijän toissaviikonloppuisesta kuvaussessiosta. Mentiin siis Jennan, Emilian ja Lauran kanssa kuvailemaan mm. Torinrantaan ja Ainolanpuistoon. Laura otti meistä kolmesta yhteiskuvia ja kaikista myös erikseen. Tässä nyt sitten muutamia kuvia minusta mitä Laura otti! Yhteiskuviakin tullaan myöhemmin näkemään sitten täällä blogissa ;) 









Kuvat Laura

Tykkään ihan superisti näistä kaikista kuvista <3 Laura on kyllä taitava kuvaaja! Ja mielelläni lähden kyllä toisenkin kerran malliksi, sen verran hauskaa oli olla kameran edessä. Yleensä en osaa oikeen olla rennosti jos mua kuvataan, mutta nyt jotenki rentoutu kun tiesi että kuvista tulee hyviä ;) 
Mitäs te tykkäätte näistä kuvista? Löytykö lempikuvia? Mun lemppareimmat näistä kuvista on ehottomasti eka ja vika kuva! 

18 kommenttia:

  1. Noi on kyllä kaikki niin upeita, että on ihan mahdoton valita lempparikuvaa! Oot ihan käsittämättömän kaunis ja sulla on aivan upea tyyli<3 Oon saanut paljon vinkkejä omaankin pukeutumiseen sulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiih kiitti paljon :) Ja ihana kuulla että oot saanu multa joltain vinkkejä!<3

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kaikki samat mistä eniten diggaan itekki ;D Kiitos kuuluu kyllä sulle näistä!

      Poista
  3. On kyllä niin upeita kuvia! Te kaikki kolme ootte niin kuvauksellisia että! :D Aivan ihana tyttömäinen asu myös. <3 mun lemppari on ehottomasti toi viiminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitti Elisa :> Sovittiin joo että kaikki laittaa hameen ja hatun ;D Ylläri että kukkahame eksy päälle hohoho

      Poista
  4. Voi miten ihana asu ja niin nättinä oot!! :) Ja kuvatki on tosi hyviä, ihanan keväisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina :) Joo saatiin kyllä ihana auringonpaistekki kuviin!

      Poista
  5. Voisit joskus kokeilla jotain toistakin ilmettä, kun kaikki kuvat näyttää oikeastaan samalta. Hyvällä siis, tykkään sun hymystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla oo muita ilmeitä, oon yhden ilmeen tyyppi XD Näkisitpä joitain niitä kuvia missä yritän hymyillä niin että hampaat näkyy. Näytän lähinnä mielipuolelta!

      Poista
  6. Aivan upeita kuvia! Tuo viimeinen ihan lemppari :) Violetti sopii sulle kyllä hyvin, korostaa silmiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasmina<3 Ja sullakin sama lemppari ;D Aattelin kyllä repästä kunnolla ton luomivärinki kanssa, ku yleensä tulee vaan laitettua jotain valkosta :) Jospa sitä uskaltais käyttää enemmän värejä luomillaki..

      Poista
  7. Voii apua miten ihania kuvia Nina <33 täydelistä!!! Mää vaan jäin tuijottaan näitä suu auki :D tuo viimenen on mun lemppari <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhh sunki lemppari se ;) Höpsö Emppu<3 Määki töllötin niitä sun kuvia tosi kauan, niin ihania ne oli!

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista