maanantai 9. maaliskuuta 2015

Helmikuun suosikit

Olin ihan unohtanut kuukauden suosikit postauksen, joten nyt sitten luvassa suosikkijuttuja helmikuulta. Parempi myöhään ku ei millonkaan!

Koko helmikuun lemppariostos ja vaate on ehdottomasti tämä h&m:ltä hankittu kellohame. Muistan kattoneeni näitä netissä ja harmittelin ku mun koko oli loppunu. Ideaparkin h&m:ssä sitte ihan ohimennen huomasin näitä hameita ja sieltä löyty onneksi oikea koko. Tämä hame on helppo yhistellä esim ihan mustaan perus trikoopaitaan. Ja tuo kukkakuosi on niin keväinen

Toinen lemppariostos on nämä Gina Tricotin pilottiarskat.. Nyt ku aurinko alkaa pikkuhiljaa näyttäytymään enemmän tuolla taivaalla niin on kiva laittaa naamalle uudet aurinkolasit. Tuo kivaa piristystä asuunkin tällaset värikkäät aurinkolasit!


Tallinnanreissulta ostettuja Maybellinen kynsilakkoja tuli kyllä helmikuussa käytettyä eniten. Ihastuin myös tuohon Essien valkoiseen kynsilakkaan, jonka löysin superhalvalla Citymarketista. Veikkaan että nämä kolme lakkaa tulee näkymään eniten mun kynsillä kevään ja kesän aikana :D

Hiusjutuista lempparituotteiksi on noussu Osiksen hiuslakka ja lämpösuoja/suoristusuihke. Pikkulakan sain Glitterin goodiebagista ja yllätyin kyllä kuinka pitävän lopputuloksen tuolla saa. Hiuksistakaan ei tuu yhtään tahmeat ja lakka tuoksuu namilta ;) Lämpösuoja on jo vanha suosikkituote, jota en tosin moneen vuoteen oo ostanut, oon jotenki unohtanut sen olemassaolon. Nyt sitten törmäsin tuohon Stokkalla ja oli pakko napata se matkaan. Jos haluaa että hiukset pysyy suorana monta päivää niin suosittelen kyllä tätä tuotetta

Huulituotteista Lumenen pinkki huulikiilto ja Elfin huuli"lakka" on olleet kovimmassa käytössä. Molemmat on ihanan pigmenttisiä ja elf pysyy ainakin monta tuntia huulilla.

Helmikuun lempikoruksi nousi Tallinnasta ostettu kullanvärinen pitkä kaulakoru. Jännä miten muutama vuosi sitten pidin aina tämmösiä pitkiä koruja ja sitten tuli kausi ku ostin vaan lyhyitä kaulakoruja ja pitkät meni myyntiin. Nyt oon taas ihastunut tämmösiin pitkiin koruihin :D Tällä hetkellä mulla on tasan kaks tämmöstä pitempää korua, joten pitänee hamstrata näitä lisää!


 Helmikuun aikana tykästyin kovasti tähän Rajamäen tummaan balsamikastikkeeseen :D Oon niin hulluna tähän että voisin tunkea tätä joka ruokaan. Käytän tätä salaatinkastikkeena ja myös kanan kanssa tää on ihan taivaallista! 


Toinen ruokajuttu on ehottomasti smoothiet! Oon oikeestaan lähes joka aamu tehny salin jälkeen itelleni smoothien, mikä sen parempi palautusjuoma. En osaa sanoa yksittäistä smoothieta mikä ois ollu lemppari vaan kaikki on niin superhyviä. Nyt oon alkanut laittamaan näiden sekaan mantelimaitoa maustamattoman jugurtin sijasta ja täytyy sanoa että on heti paljon parempaa! Kuvassa näkyvässä smoothiessa on rahkaa, mantelimaitoa, banaania, mustikoita ja mansikoita


Viimeinen mutta ei vähäisin suosikkijuttu on tulppaanit. Oon hehkuttanut niitä jo täällä blogin puolella, mutta en vaan voi sille mitään että kukat piristää mua niin paljon :--D Edellisten kukkien nuupahdettua päätin ostaa välillä erinvärisiä kukkia ja päädyin valkoiseen ja violettiin kimppuun. Niin kivan näköinen tuossa keittiönpöydällä ja tuo vähän väriä tähän sisustukseen..

Semmosia suosikkeja siis helmikuulta. Löytykö yhtään samoja lempparijuttuja? ;)
Ulkona paistaa muuten aurinko!!! Ihanaa! Pakko kyllä päästä ulos nyt. Taidanpa lähteä käväisemään mutkan kaupungilla ja kirjastossa. Saatampa eksyä myös hakemaan itelleni iiiiison kupin hasselpähkinälattea

20 kommenttia:

  1. Voi mikä kaunis mekko, sopii niin hyvin kevääseen <3

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja kauniit kuvat <3 Tuo kellohame on tosi söpö, samoin kynsilakat ja huulijutut - niin herkullisen värisiä kaikki! Mie olen tällä hetkellä kans ihan hullaantunu tulppaaneihin, ne tuo niin ihanasti piristystä arkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli<3 Näköjään meikäläisellä joku kunnon värikausi meneillään ku kaikki jotain pinkkiä ;) Jeee toinen tulppaanihullu! :D

      Poista
  3. Ihania juttuja :)<3 samis hame ja arskat ;) molemmat niin munkin lempparit! ah tulppaanit on niin kauniita <3 koskakohan mä saisin viimein ostettua myös :D mä oon rakastunut myös ehottomasti smoothiehin :)<3 niin hyvää! Ihana aina testailla kaikkia erejä ;) mango on tällähetkellä oma suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiiii<3 Tulppaanit on niin söpöjä ja piristää heti kummasti :D Cittarissa oli 2,50€/kimppu!! Ja smoothiet on kyllä ihan sairaan hyviä, ja niin helppo tehä. Ei muutaku blenderi huutamaan :D Voi vitsi mun pittää kyllä testata tuota mangoa!!

      Poista
  4. Ah tulppaanit, mun joka kevätkuukauden suosikki! ;D <3

    Ja aivan ihana tuo hame! Oioi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jepp! Sama täällä :D Ja hame on niin supersöpö kyllä! Kiitos ku kävit kommentoimassa <3

      Poista
  5. Pääsit mukaan mun linkkaa blogisi- postaukseen! <3 http://viiskyttieta.blogspot.fi/2015/03/linkkaa-blogisi-suosikit-top-4.html

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus ja kivoja suosikkeja! :) Toi hame on kyllä niin nätti että<3 Ja värikkäät tulppaanit piristää kyllä tosi kivasti kodin ilmettä :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan värikäs postaus! Munkin lemppareiksi joka vuosi nousee nuo samat värit kynsilakoissa, ei tee mieli mitään muita värejä käyttääkään. :D Smoothiet on niin herkkuja ja tulpaanit kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Jenni<3 Joo mulla on sama, että joka kevät tulee käytettyä aina nuita samansävyisiä kynsilakkoja :DD

      Poista
  8. Kaikki on niin ihania juttuja. ♥♥ Pitääpä käydä ostamassa itsekin tulppaaneita piristykseksi, kukat on niin ihania ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii käy ihmeessä! Munki tulppaanit alkaa kuolemaan jo nyt :D Kunnon viherpeukalo..

      Poista
  9. Tosi kaunis tuo ja tyttömäinen tuo hame <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :') Eka mietin että onko tuo liian tyttömäinen mulle, mutta siis en voinu vastustaa tuota söpöä kuosia :D

      Poista