keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Arkimeikki

Oon jo kauan sitten saanut kommentin, jossa multa toivottiin jonkunlaista meikkipostausta. Ite tykkään lukea meikkipostauksia blogeista, koska kaikki meikkaa erilailla ja usein on saanut hyviä vinkkejä tai suosituksia jostain meikkituotteista. Oma arkimeikki on niin perus ku vaan olla ja voi, joten tuntuu vähän jopa hölmöltä kirjottaa tätä. 
 Näistä tuotteista siis koostuu mun meikkipohja:


1. Ekana käytän meikin pohjustajana Lorealin studio secrets voidetta. Tästä oon kyllä tykänny tosi paljo nimittäin se peittää ihohuokoset ja tekee ihosta ihanan sileän! 2. Jos naamassa on näppyjä niin taputtelen sen päälle Lumenen 2 in 1 Spot Delete Coveria, joka peittää näpyn samalla kuivattaen sitä. 3. Tummiin silmänalusiin käytän Joe Blascon valoväriä, jolla voi myös samalla korostaa esimerkiksi poskipäitä ja amorinkaarta. 4. Yleensä käytän meikkivoidetta vaan jos iho on huonossa kunnossa tai punoittaa. Tälläkin hetkellä iho on niin hyvässä kunnossa ettei se tarvitse oikeastaan meikkivoidetta. Mutta aina välillä käytän tätä Rimmelin Stay matte meikkivoidetta sävyssä 300.
5. Lopuksi kiinnitän meikin Oriflamen irtopuuterilla. Kivipuuteria en enää osaa käyttää ollenkaan, sillä mun iho alkaa kiiltelemään päivän mittaan kivipuuterin alta. Tämän kanssa ei oo mitään ongelmaa ja siksi irtopuuterista on tullu meikkipussin vakiotuote! 6. Poskipäille vielä sipaisen Lumenen aurinkopuuteria, joka muuten alkaa vetelemään ehkä jo viidettä vuottaan?! Haluaisin muutenkin ostaa uuden, koska en tykkää ku tuossa on semmosta kimallusta seassa. 
Vinkkailkaapas mulle jotai hyviä aurinkopuuterimerkkejä!


Ja sitten silmämeikkiin. 7. Kulmat harjaan ihan vaan tuommosella harjalla ja käytän tuommosta ruskeaa kynää tummentamaan ne. Ei edes mitään hajua enää minkä merkkinen tuo kynä on, koska kuten huomaatte alkaa se vedellä jo viimeisiään. 8. Silmät rajaan Ebayn geelimäisellä rajausvärillä käyttäen apuna tollasta ohutta sutia. Aikasemmin käytin nestemäistä rajauskynää/tussia, mutta tykästyin niin paljon tohon geeliin koska sillä saa tehtyä helpommin mun mielestä. Hinnallakaan tuo ei ollu pilattu nimittäin maksoi muistaakseni euron :D Ainoa huono puoli tuossa geelissä on se, että se ns. leveää päivän mittaan hiukan ja rajauksia pitää vahvistaa välillä uudestaan. 9. Yleensä perusarkimeikkiin en käytä luomivärejä muuten kuin valkoista väriä sipaisemalla kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Kuten näette kuvasta niin muut värit ovat tosi vähän käytettyjä paitsi valkoinen jo melkein loppunut. Tämä paletti on h&m:än Smoky eyeshadows jonka oon joskus monta vuotta sitte netistä tilannut. 10. Viimeisenä sitten ripset johon käytän kahta eri ripsiväriä. Ihan vaan sen takia koska tuossa Maybellinen Big eyes mascarassa on tuo alaripsien  harja erikseen. En tykkää yhtään tuosta yläripsien harjasta joten käytän niihin sitten Maybellinen Volum express turbo boost ripsaria. 

Juhlimaan lähtiessä käytän yleensä vähän voimakkaampaa silmämeikkiä. Muuten meikki koostuu näistä samoista tuotteista, mutta usein käytän vielä tummia luomivärejä silmissä ja yritän tehdä semmosta ns. smoky eye- tyylistä meikkiä. Mähän en osaa meikata siis ollenkaan ja toivoisin että joku päivä vielä joku tulisi ja näyttäisi mulle miten tehdä täydellinen smoky eye meikki :'D
Seuraavaksi vielä kuva ennen ja jälkeen tän perus arkimeikin.

Taitaa olla muuten ensimmäinen kerta kun laitan tänne kuvan itestäni ilman meikkiä. Huh. Kuten ennen-kuvasta huomaa niin suurin ongelma mulla on tosi tummat silmänaluset. Onneksi oon löytänyt tuon Joe Blascon luottotuotteeksi ja se on kyllä toiminu erinomaisen hyvin! Suosittelen siis kokeilemaan jos kärsit tummista silmänalusista. Joe blascolta löytyy myös erikseen Blue neutralizer eli sinisyyden häivyttäjä, jota aion seuraavaksi kokeilla kunhan tuo pikku purnukkani loppuu. Täytyy muuten sanoa että ihmiset kauhistelee nuiden Joe Blascojen hintoja, sillä tuo pikku purkki maksaa ostopaikasta riippuen 30-50€. Anttilassa esimerkiksi tuo sinisyyden häivyttäjä maksaa 36,90€ ja hinta voi tuntua kirpaisevalta nuin pienestä purkista. Kuitenki mulla tuo pienenpieni purkki on kestänyt jo yli vuoden ja sitä on vieläki yli puolet jäljellä :D Eli siis erittäin riittoisaa on!


Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

7 kommenttia:

  1. Täytyy ehdottomasti testata tuota Joe Blascon valoväriä, kiitos siis vinkistä :)
    Kaunis Nina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oot kaunis!<3 Ja kannattaa testata joo :) Ja vinkkinä vielä että ite ostan nuita yleensä huutonetistä jossa yks myyjä myy ihan uutena nuita blascoja aika edullisesti. Taisimpa ite maksaa viimeksi tuosta jotain 23euroa.. ;)

      Poista
  2. oot älyttömän kaunis ilman meikkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhhoo nyt vedin aamukahvit henkeen :DD Omasta mielestä näytän lähinnä pandakarhulta ilman meikkiä ^^

      Poista
  3. Sä oot kaunis ilmankin meikkiä! :) Kiva oli lukea tätä, koska mua ainakin kiinnostaa mitä muiden meikkipussista löytyy. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No apua ku täällä nyt kaikki höpöttää :D Kiitos nyt kuitenki. ♥

      Poista
  4. Tämmöset postaukset on kyl ihania!♥
    Jos haluat ihan tajun hyvän aurinkopuuterin nii sanosin, että tämä on ollu paras mitä oon ikää käyttäny (ei kimalla XD): http://www.bareescentuals.com/bareMinerals-Warmth-All-Over-Face-Color/US50466,en_US,pd.html

    VastaaPoista