tiistai 26. elokuuta 2014

Kinderpiirakka

Kuten otsikosta huomaa, on luvassa pitkästäaikaa ruokajuttua. Viime viikolla bongasin muistaakseni Facebookista jostain kuvan aivan tajuttoman hyvännkösestä suklaapiirakasta, jonka ohje oli pakko saada. Kyseessä on siis kinderpiirakka, jonka nimi tulee luultavasti siitä että se maistuu ihan kindermunan suklaalle! Makeanhimoissani leipasin piirakan ja mussutin onnessani onnistunutta piirakkaani. Tää oli tosi helppo tehdä mun mielestä(pohja ainakin) ja vaikka ton tekemiseen on kolme eri "osaa" niin ei sen tekemisessä kauaa mennyt. Suosittelen testaamaan jos tykkää todellatodella ällömakeasta ;D Ite tällasena sokerihiirenä voin sanoa että tästä tuli uus suosikki! Hih ohje millä minä tein löytyy siis TÄÄLTÄ ja näiden kuvien jälkeen et kyllä voi vastustaa tämän herkun testaamista!

9 kommenttia:

  1. Noniin, nyt voitkin seuraavaaksi tehä ja tuua meille herkkuperseille töihin tätä herkkua ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no elä luulekkaan;D Jos teen tätä ni syön kaikki ite XD

      Poista
  2. Täähän pitää nyt sitten testata syksyn aikana gluteenittomana. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  3. Oi että, pakko tehdä tätä viikonloppuna! Tuli muuten mieleen kun tossa ohjeessa sanottiin et tota tulee pellillinen niin tarkottaako se et sitä tulee semmonen koko uunin levynen iso pellillinen? Mietin vähän ohjeen puolitusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis ihan uunipellillinen mulla tuli tosta ohjeesta :)

      Poista
  4. Tää on ehdottomasti mun kestosuosikki! Pitää varmaan kipaista kauppaan aineksia hakemaan, oli sen verran houkuttelevat kuvat :D

    VastaaPoista
  5. Oioioi minkä näköistä! Huhhuh sanon minä :D Niin herkkua! Pakko kyllä kokeilla itekki ton tekoa :) Kiva hei tää sun blogi! Mukavaa saada lisää Oululaisia blogeja luettavaksi :)

    VastaaPoista
  6. wow toi näyttää hyvältä!..♥ pakko ehkä itekkin leipoa huomenna tollasta eikä aina niitä perus mokkapaloja... :Dd

    VastaaPoista