keskiviikko 20. elokuuta 2014

H&M Minitilaus

Eksyin muutama viikko sitten henkkamaukan nettisivuille (taas) selailemaan alennusmyyntejä. En kuitenkaan tälläkertaa tilaillut paljoa vaatetta ja osa tulikin myös kokeiltua ja palautettua. Viime viikolla paketin saavuttua tajusin että olis voinu tietenki tilata jotain vähän syksyisempää vaatettakin, mutta ehkä en halunnu kohdata sitä totuutta että kesä on ohi! :D Tajusin myös että en osaa enää shoppailla normivaatteita vaan melkein aina katon netistäki vaan urheiluvaatteita. Mikä mua oikeen vaivaa? Onneksi pian koittaa palkkapäivä, niin pääsee ostelemaan jotain kivaa syksyksi. Nimittäin kaappi pursuaa tällä hetkellä kesätoppeja ja shortseja :(
Pidemmittä puheitta, tässä nämä muutamat ihanuudet mitä tilailin;

Pinkki urheilutoppi 5€

Koralli/pinkki juoksuhuppari 10€ (Tää on täydellinen lenkkeilypaita syksyksi!<3)

Musta kietaisutoppi 6€

Harmaa kietaisutoppi 6€

Tällä kertaa oli kyllä ihan onnistunut tilaus! Tykkään ihan hirmusesti nuista topeista, vaikkakin ne on melkosia tissitoppeja. Oon pitäny tuolla alla kuitenkin bandeautoppia, mutten kuvaushetkellä jaksanut laittaa sitä tuonne alle. Nuo kuvissa näkyvät Nike pro shortsit on myös uudet ja superhuippu löytö huutonetistä! Oon jo melkein vuoden ettinyt nuita kaupoista ja nettikaupoista, mutta ikinä ei oo ollut mun kokoa. Harmi vaan ettei nuille oikeen oo enää näillä ilmoilla käyttöä, paitsi ehkä salilla. Ens kesää siis ootellessa ;) 

3 kommenttia:

  1. Oi, ihana tuo korallin värinen juoksuhuppari. Munki pitäs saada joku tuon tyylinen, mutta lisäksi ois kiva jos siinä ois vetskari edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. h&m:llä oon nähny tuon tyylisiä juoksutakkeja, joissa siis on vetskariki! :D Tosin niissä ei tota huppua tainnu olla..

      Poista
  2. Tosi kiva on tuo korallinvärinen juoksuhuppari! Tuollaisen tartteisin itsekin nyt syksyksi :)

    VastaaPoista