tiistai 3. kesäkuuta 2014

Yhden yön kesälomareissu

Heipähei! Otettiin siis perjantaina suunta kohti Katinkullan kylpylähotellia, kun aikasemmin mainitsin että lähetään semmoselle pienelle hemmotteluminilomalle. Lähdettiin vähän ennen kahtatoista ajelemaan ja kolmen aikoihin oltiin perillä. Käytiin kaupasta hakemassa leivät ja mussuteltiin ne huoneessa ennenku lähettiin testaamaan kylpylä. Parisen tuntia lilluttiin altaissa ja oli niin ihanaa ja rentouttavaa! Mentiin huoneeseen ja köllöteltiin vaan ja mä laittauduin nätiksi koska halusin että Make ottaa musta kivoja kuvia :D Kuvailun jälkeen lähettiin syömään hotellin easy kitchen-ravintolaan jossa vedettiin oikein isot ja superhyvät hampparit! Vedettiin vielä jälkkäriksi sorbetit jonka jälkeen ois voitu pyöriä pitkin käytäviä. Käytiin vielä semmosessa sporttibaarissa juomassa yhet juomat ja mentiin huoneeseen nauttimaan herkuista ja toistemme seurasta :) 
Aamulla herättiin seitsemältä(oi kyllä!) ja mentiin aamu-uinnille joka oli hotellin asukkaille klo 7-9 välillä. Ihanasti virkisti mennä tuohon aikaan viileeseen veteen porskuttelemaan. Sitten tulikin se kohokohta jota olin oottanut jo edellisenä päivänä. Eli siis aamupala ;) Aamupalalla oli huipputarjonta ja tuli kyllä maha niin täyteen ettei ollu nälkä ku vasta illalla. Otettiin ennen kotiinlähtöä vielä pienet päiväunet että jaksettiin ajella kotiin. 
Matkalla käytiin vielä kuvailemassa vähän jossain ihanalla pysähdyspaikalla. Aivan huikean ihana miniminiloma ja oisin voinu olla pidempäänkin<3 Tällaisia pikku irtiottoja pitäis kyllä useamminkin järkätä!


1 kommentti:

  1. ihanan kesäisiä kuvia ♥ ja toi sun musta peplumpaita on tosi magee! :)

    VastaaPoista