keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tammikuun lemppareita

Moikka :)
Oon muutamissa blogeissa törmänny tämmösiin kuukauden lempparijuttuihin. Musta niitä on mukava lukia, ja oon saanu monia hyviä vinkkejä esim joistain kosmetiikkatuotteista. Ajattelin itekkin kokeilla ja jos muistan niin voisin vaikka toteuttaa näitä joka kuukaudelta :D Monet on tehny näitä vaan pelkästään kosmetiikkajutuista, mutta musta on kivempi että nämä olis vähän monipuolisempia joten ajattelin ottaa mukaan ihan kaikkea mahdollista. Tässä siis tammikuun lemppariasioita;

Korut.  Ja juurikin nämä tietyt kaulakorut. Hopeanvärinen on vanha Lindexin alelöytö ja kultainen tilattu Samydressiltä, enkä oo ees vielä ehtinyt sitä käyttää. Muitakin koruja on tullu tilailtua aika paljon Ebaysta, ja voisin kyllä niistäkin tehä ihan oman postauksen ;)


Police to be hajuvesi. Tää on paras hajuvesi ikinä! Ite tykkään tosi paljo ku tämä on semmonen makea ja hedelmäinen. Mmmm<3 Suosittelen käymään nuuhkimassa tätä jossain kaupassa! 

Hopeinen rannekello. Tämä on myös tilattu Ebaystä ja tästä on tullu ihan lemppariasuste. Oon tosi laiska käyttämään ranteessa koruja, mutta tämä kello on ollu käessä melkeen joka päivä. Vielä ois tarkotus tilata tämä sama kultasena, nimittäin näillä kelloilla ei ollu hintaa kuin vajaa 6 euroa! :D


Natural code 2in1 spot cover. Tämä on kyllä huippulöytö, jonka tein joskus ennen joulua Tokmannilta. Hirveen peittävä tämä ei mun mielestä oo mutta kuivattaa hyvin näpyn päivän aikana. Joten aina kun nään aamulla finnin naamassa niin laitan tätä, ja illalla se on hävinny! Ja parasta oli että tää makso vaan euron :D 


Lempparikengät! Tammikuussa kun oli melko kovat pakkaset, niin nämä kengät on ollu aivan parhaat, sillä näissä on sisällä ihanan lämmin karvavuori. Näitäkään ei oo täällä blogissa ees näkyny vielä, mutta ostin nämä viime Haaparannanreissulla Skopunktenista.


Aussie 3 minute miracle hoitoaine on myös noussu yheksi lempparituotteeksi. Nimittäin tästä aineesta tulee ihanan sileät hiukset ja plussaa on vielä se että tämä tuoksuu aivan taivaalliselle..


Gliss hiuksiin jätettävä hoitoaine on myös yks, jota voisin ylistää loputtomiin. Tämän tuotteen bongasin jostain blogista ja oli pakko mennä heti ostamaan itellekki. Tätä kun suihkun jälkeen suihkuttelee hiuksiin niin niistä tulee paljon helpommin kammattavat ja sileät.


Ihanat sisustusjutut. Nämä tuikkukipot on vieny mun sydämen! Tai oikeastaan koko tämä Ikean Skrurar sarja. Vaikka nämä onkin oikeesti siis tuikuille tarkotettuja niin oli pakko ostaa näitä jopa neljä kappaletta että saan kahteen laittaa korut :D 


Urheiluvaatteet oli  tammikuussa kovassa käytössä, nimittäin oon taas vihdoin saanut raahattua itteni salille!Oon huomannut vaatekaupassakin nykyään kattovani melkeen aina pelkkiä urheiluvaatteita. Jotenkin kivat vaatteetki tuo lisää motivaatiota lähtee liikkumaan. Toivottavasti innostus jatkuu myös tässä kuussa samanlailla!


Liptonin manssikkateetä oon kuluttanu tammikuun aikana jo monta laatikkoa :D Oikeesti rakastan sitä joka keksi tuon mansikkateen, joka on ihan parasta. Musta on tullu muutenki ihan teehullu.


 Raitapaidat on kans yks juttu jota oon kaupoissa ihastellu. Jotenkin tulee niin kesä mieleen näistä! En oo (vielä) kuitenkaan hankkinu kun tämän yhden yksilön joka on siis ostettu KappAhlista hintaan 14,95€. 

10 kommenttia:

  1. Toi Policen pullo on ainaki ihana!! Ja vitsi miten kivoja treenivaatteita :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä tosi söpö! :D Nääh, tahtos lisää treenivaatteita! Jotain oikeen kunnon värikkäitä..

      Poista
  2. ootko maistanu sitä liptonin mansikkakuppikakku-teetä? :D <3 ite en oo viel, mut voisit varmaan tykätä siitä, jos mansikka maistuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joo ! En jotenki tykänny siitä vaikka aluks maistu hyvältä:D Liian makeeta. Ja omituista ku tee maistuu jollekki leivokselle x)

      Poista
  3. onko toi ebay kello toiminu ihan hyvin ku mulla on on netistä tilattujen kellojen kans ollu ongelmaa et ne ei toimi ollenkaan -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis on ihan normaalisti toiminu:D Ainakin nyt tää pari viikkoa mitä se on mulla ollu. Olin itekkin vähä yllättyny että se ylipäätään toimi, koska en oikeen luota nuihin Kiinan laatuihin niin palio :D:D
      Tässä on linkki tuolle myyjälle jolta ostin tuon mun kellon; http://www.ebay.com/sch/dailyetrade/m.html?item=190861759071&pt=Wristwatches&var=&hash=item2c703f525f&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562

      Poista
  4. kiva postaus :>! vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) banneri, ulkoasu, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
  5. Miten toi sun kello, oliko se heti sopivan kokonen vai ootko joutunu "lyhentään" sitä? :) Ku mää tilasin kesällä ebaysta kellon ja se on aivan liian iso mun ranteeseen ja en oo sen jälkeen viihtiny tilata uutta :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli aivan liian iso mut oli helppo pienentää :D Eli jokasessa osassa oli semmonen tosi pieni "tappi" jonka ohuen naulan ja vasaran avulla lyötiin irti ja sit vaan poistettiin niitä paloja:) Tosi helposti kävi eikä tarvinnu viijä lyhennykseen!

      Poista