tiistai 10. syyskuuta 2013

My new baby!

Mulla oli tarkotus postailla tästä mun uudesta jutusta jo viime viikolla mutta unohdin koko asian. Olin haaveillu tästä jo about vuoden, mutten oo raaskinu ostaa sillä nämä maksaa tietääkseni halvimmillaan n. 140€. No nyt törmäsin huutonetissä kerran kokeiltuun ihanuuteen suht hyvällä hinnalla joten en voinu vastustaa. Maksoin tästä 72€ +pk joten hintaa tuli alle 80€. Mielummin maksoin ton 40€ vähemmän kerran käytetystä tuotteesta ku oisin ostanut sen uutena. 
Tättärää tässä se siis on!Minun ikioma Cloud Nine markkinoiden paras suoristusrauta! ;) Ei edellisessä raudassakaan mitään ns. vikaa ollut vaan musta tuntu että se repi liikaa mun hiuksia ja oli alkanu menettämään jo tehonsa, pari vuotta vanha kun on. 
Voin sanoa että näin muutaman kerran kokeilun jälkeen oon tosi tyytyväinen tuohon ostokseen! Suoristamisen jälkeen hiukset on TOSI sileät, hiuksia ei lähteny juurikaan yhtään suoristaessa ja nuo levyt liukuu kuin unelma jopa mun karheiden hiusten läpi. Lisäksi tässä on lämmönsäätö ja semmonen että sulkeutuu itekseen jos unohtuu päälle. Suosittelen kyllä ostamaan tämän raudan kaikille jotka on hankkimassa uutta suoristajaa. On todellaki hintansa arvoinen..

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla ja kiva ku tuttuja maisemia Oulusta ;D

    Itekki omistan Cloud Ninen ja on se vaan ihana!

    Picture Me

    VastaaPoista