tiistai 30. heinäkuuta 2013

Roadtrip

Heippa  taas pitkästä aikaa :) Viime viikko meni ihan hujauksessa ja en ehtinyt bloggailla. Oltiin nimittäin murun kanssa pienellä kesälomareissulla! Oltiin suunniteltu jo kauan että sitten ku Makella alkaa loma ni lähetään autolla johonki ja ollaan muutama yö jossain. Oli tosi ihanaa päästä pois Oulusta vähäksi aikaa!
 Lähettiin siis heti sunnuntaina aamulla kohti Vaasaa.. Ajeltiin sinne ja käytiin shoppaileen alennusmyynneissä Vaasan keskustassa. Ei oltu kumpikaan ikinä käyty siellä ja minä ainakin tykästyin siihen kaupunkiin. Shoppailun jälkeen lähettiin ajamaan kohti Tuuria ja käytiin matkalla ABC:llä syömässä seisovasta pöyästä masut täyteen. Ruoka ilmeisesti sekotti meijän molempien päät ku onnistuttiin ajamaan melkeen 100km eka väärään suuntaan kunnes tajuttiin kattoa puhelimesta karttaa että Tuuri oli ihan eri suunnalla XD No löydettiin joidenki ihme mettäteiden ja landepaikkojen läpi kuitenki Tuuriin jossa yövyttiin karavaanarialueella teltassa. Käytiin tietenki kyläkaupassa shoppaileen pariinki kertaan, josta löyty muutamia aika kivoja ostoksiaki. 
Maanantaina pakattiin teltta ja kamat ja lähettiin Haapajärvelle Maken vanhempien mökille. Mökillä oltiin kaks yötä ja oli jotenki niin parasta päästä EKAA kertaa tälle kesälle mökkeileen. Grillausta, siideriä, puusauna, musiikkia, mönkijäajelua, kuvailemista, nintendoa, myöhään valvomista, pihatöitä jne.. Kyllä jotenki sielu lepäs ku kuuman saunan jälkeen istu pyyhe päällä nauttimaan kylmää siideriä terassille hiljaisuuteen:) Kyllä mää vaan rakastan mökkeilyä! 
Ajeltiin keskiviikkona vielä Ylivieskan kärkkäisen kautta kotia ja reissun jälkeen taijettiin molemmat olla hiukan väsyneitä :D Torstaina töihinmeno tuntu iha hirveeltä ja  oisin voinu jatkaa minilomaani vielä pitemmällekki.
Kaikenkaikkiian ihana reissu. Täytyy ehdottomasti ottaa ensi kesänä uudestaan!
Ostoksista ajattelin tehä ihan eri postauksen jossa esittelen kaikki muutkin shoppailut. Ja voin kertoa että niitä on aika paljon mm. h&m tilausta, reissun shoppailut, kirppisostoksia, ebay-ostoksia ja ihan muuten vaan heräteostoksia :D Joten parin päivän sisällä niistä sitten lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti