tiistai 16. elokuuta 2011

Päivä 1 – Esittele itsesi

Oon tosi huono esittelemään itteeni, mutta koitetaas nyt jotaki rustata. Eli siis olen Nina ja asun Oulussa (asunu koko ikäni, yhyy). Laskin tossa nopeeasti että olisin asunu yhteensä 10ssä eri asunnossa elämäni aikana. Mun mielestä se on aika paljo, eli ollaan vissiin muutettu aika tiuhaa tahtia?:DD No mutta ei siitä sen enempää. Oon 21-vuotias, 6kk päästä 22!!! HYI. Henkisesti oon kyllä jollain 15-vuotiaan tasolla ainaki omasta mielestä( ja varmaa muittenki:DD).21 on ollu tähän asti iha turha ikä, ei mitään jännää, tuntuu vaan että vanhenen liian äkkiä, ihan vasta olin 18 ja juoksin mielissään baareissa örveltämässä:) Luonteesta vois sanoa että oon aika rauhallinen, ainaki tietyissä tilanteissa, tietenki sillon ku vejetään bilemode päälle ni se on eri asia. Jotkut sanoo mua hiljaseksi, mutta yleensä oon sitä vaan uusien ihmisten seurassa, mut sitku tutustuu ni jotenki musta tulee paljo avoimempi ja rohkeempi:D Omasta mielestä oon tällanen lievästi sanottuna hullu välillä, saatan olla iha hangonkeksi ja sitte yhtäkkiä ku pahamaineisin pirulainen. Yks huono puoli mussa on se, että oon varmaa maailman kärsimättömin ihminen, jos joku asia ei onnistu ni hermostun heti, ja esimerkkinä vois sanoa vaikka sen että jos en saa jotaki matikan tehtävää tehtyä ni mun päässä alkaa kiehumaan ja tuntuu että voisin itkiä itteni hukuksiin sen saamarin tehtävän takia. Ja niinku matikantehtävä ois joku maailman suurin asia?? :DDD Eli MULLEKAIKKIHETI-ihminen. Ja jostain kumman syystä ainaki moni mun  tuntema ihminen on nähny musta myös tuon puolen :'D Mitähän muuta tähän vois kirjottaa... hmm.
Taijan olla joku shoppailuaddikti? pakko päästä melkeen joka päivä keskustaan kauppoihin edes hiplaileen niitä vaatteita! No yleensä ei tuu ees ostettua mitään ja oon oppinu sen että kannattaa ostaa kirpputoreilta! Ite käyn ainaki vähintään kerran viikossa kirppiksellä katteleen. Mun mielestä sieltä löytyy parhaat vaatteet ja se tunne ku löytää jonku kassillisen hyviä vaatteita jollai kympillä! Mua ärsyttää semmoset ihmiset jotka on silleen "hyi joku kirppis". Ihanku se ois jotenki saastanen paikka jostai ei varmasti ikinä osteta mitään. Mää löyän aina kirppikseltä hienoja vaatteita ja monesti ihan uusia/uudenverosia tositosi halvalla! Sitte se, että monesti löytyy joku sellanen vaate mitä oot kaupassa kattonu 20 euroa maksaneena ja se on siellä 2 euroa, kerran käytettynä! Oulussa on muutenkin nii surkeita vaatekauppoja etten niistä ikinä löyä mitään.. Nytki mun pitäis saada syksyksi jotku kengät ja en ees jaksa vaivautua keskustan kauppoihin katteleen, koska tiiän etten niitä sieltä löyä.
No opiskelusta sellasta että 3 vuotta olin peruskoulun jälkeen amiksessa, kokkipuolella. No valmistuin siinä sitte ja oikeestaan toka tai vika vuotena musta tuntu että tää on iha perseestä ja en tykkää yhtään tehä ruokaa. Kävin kuiteski loppuun ja sittenhä olinki monta vuotta työttömänä(ellei lasketa jotain 2viikon siivousduuneja siinä välillä ku oli pakko tienata ees jotenki rahaa). No nyt pääsin onneksi tuonne aikuskoulutukseen opiskeleen myynnin ammattitutkintoa, joka kestää 10kk. Haaveena ois siis päästä johoki vaatekauppaan töihin, ja ehkä myöhemmin opiskella vielä visualistiksi tai stylistiksi. Oikeestaan yläasteella mulla oli jo sellanen kutina että haluaisin tehä jotai tollasta hommaa tai olla joku meikkaaja maskeeraaja tms. Mut sillon en oikee tienny missä niitä vois opiskella ja muutenki ysillä ku lyötiin se lappu kouraan että päätäppä nyt mitä teet 3kuukauden päästä ni apua, minähä olin ku peura ajovaloissa. Laitoin sitte vaan kokkipuolen siihen ja jotaki muutaki ja sinne pääsin(JOUTUIN).
 No mutta onneksi nyt oon ainaki sillä alalla mitä oikeesti haluaisin tehä, saa nyt nähdä harjottelun jälkee vieläkö oon samaa mieltä! Toivotaan parasta. Joo, ei musta enempää voikkaan kertoa, eipä tuo loppujenlopuksi ollukkaan niin hankalaa ja tekstiä tuli iha kiitettävästi :D
Tässä vielä muutamia TODELLA edustavia kuvia vuosienvarrelta!!!

 Ninnu 17v! oikeesti miten oon voinu näyttää joltai 12 vuotiaalta tuossa iässä? Tämä on sitä aikaa ku piti olla vähä pissis ku kaikki muutki oli.
Ninnu 19v! ehkä vähä jo järkevämmän näkönen yksilö. Valmistujaiset ja mun iiihana prinsessamekko<3
Nina 21v! no ehkä hitusen muuttunu ainaki tuosta ekasta kuvasta. Eikä muuten mittää hajua mitä tässä kuvassa tapahtuu? muistan sen ku pikku tumuissa poseerasin ku noora yritti kuvata mua..?!


2 kommenttia:

  1. eikäää! näytät tosi pikkuselta tossa ekassa kuvassa! :DD nii sulonen xD<3

    VastaaPoista
  2. iha kauhia kuva :''D mieti, tuo oli mulla galleriassa oletuskuvana varmaa joku puolivuotta. KUIN NOLOA! :DDDDDDDDDD

    VastaaPoista