torstai 3. elokuuta 2017

RAITAMEKOSSA JA KIMONOSSA

Helloo. Jaanpas tännekki pitkästäaikaa asukuvia, josta näittekin jo sneanpeekkiä edellisessä postauksessa. Näidenki kuvien kanssa kävi niin että ensin en jostain syystä tykänny näistä, mutta nyt ku myöhemmin näitä kattelin niin näähän onki ihan kivoja.. Näissä on jotenki sellasta kesäillan tunnelmaa. 
Tajusinki muuten että tämä koko asu on itseasiassa kirpparilta, no lukuunottamatta tuota hattua. Mutta oon kyllä löytäny viime kuukausina ihan hulluna kirpparilta kaikkea ihanaa. Pitäis varmaan tehä joku ostospostaus niistä, vai mitä sanotte? Tuo kimono on kyllä yks lempparilöytö ikinä ja onki tullu pidettyä sitä nyt kesällä aika paljonki.

striperdess
stripedress2


MEKKO-KIRPPIS(SEPPÄLÄ) / KIMONO-KIRPPIS(VEROMODA) 
BALLERINAT-KIRPPIS(DINSKO)


kesämekko

Huomenna muuten lähtee tuo järkyttävä tukka, joten seuraavissa asukuvissa tuutte näkemään varmaan sitten uuden hiuslookin;) Ainakin väri muuttuu ja saattaapa lähteä muutamia senttejäki pois tästä reuhkasta. Aaaaah en malta odottaa!
4 kommenttia:

 1. Todella kaunis kimono ja käy kyllä hyvin raitamekon kaveriksi! Millonkahan sitä itse ottaisi tuollaiset hatut käyttöön:D Jotenkin tuntuu etten kesällä osaa pitää tuontyylisiä hattuja vaikka tuokin mätsää tähän asuun täydellisesti, ehken sitten loppukesällä ja syksyllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä tän kesän lempparivaate<3 Mustaki tuntuu etten osaa käyttää noita paksuja hattuja nyt kesällä! Tähän hätään piti kuviin joku saada päähän ettei jäätävä juurikasvu näy:'D Mutta ei oo kyllä muuten tullu pidettyä tuota ku syksyllä vasta.

   Poista
 2. Siis täähän on ihana asu!! En ymmärrä yhtään, mikset olisi tykännyt näistä kuvista :D

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo asu on kyllä kiva mutta jotenki kamerasta katottuna nää kuvat näytti kököiltä:D Mutta kun uudestaan alko katteleen niin ihan kivoja nää oliki:)

   Poista