tiistai 29. elokuuta 2017

MAAILMAN SÖPÖIN VAUVAKIRJA

vauvakirja

Sain joku aika sitten Raskauskeiju-nimiseltä yritykseltä Instagramissa viestiä että haluaisinko tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Suostuin samalla nanosekunnilla kun sain kuulla että minulle halutaan lähettää uusi Suloinen tarina sinusta-vauvakirja. Olin juuri muutamaa päivää aikasemmin ihastellu tuota kirjaa yhdessä instakuvassa ja aattelin et toi on pakko saada.

He lähettivät mulle tämän ihanan vauvakirjan joka tuli ihan super söpössä paketissa! Niin suloinen laatikko, jossa oli kultainen teksti. Laatikosta paljastui silkkipaperiin kääritty kirja jossa oli ympärillä myös kaunis satiininauha. Ajattelin heti että miten ihana lahjaidea tuo oiskaan esimerkiksi babyshowereihin tai ristiäisiin.

Vauvakirjassa on 196 sivua aina odotusajasta kahteen ikävuoteen asti. Erityisesti tykkään kirjan neutraaleista sävyistä, sillä se sopii niin pojalle kuin tytölle. Tekis mieli vaan kokoajan täytellä tuonne kaikkia ja musta on tosi ihana että kirjan alussa on paljon sivuja mihin voi jakaa muistoja myös odotusajasta.

En malta oottaa että pääsen täyttelemään tuota vauvan syntymän jälkeen. Synnytyskertomusta, kotiinpääsyä, ensimmäistä hymyilyä, ensimmäistä mummolareissua yms. Kirjassa on kyllä kaikkea mahdollista mitä voi vaan kuvitella! Ihana sitten antaa tämä hänelle kun lapsi kasvaa isoksi.


Sain myös extrana valita raskauskeijun mallistosta itelle imetyskorun. Mikä se semmonen on? Empä ollu ite aikasemmin kuullukkaan. Imetyskorun ideana on siis olla äidin kaulassa imetyksen aikana ja näin ollen vauva voi räpellellä korua käsillään. Näin pikkunen ei nipistele äitiä tai vedä hiuksista kun hän keskittyy näpertämään korun silikonisia palleroita. Vauvan hampaiden kasvaessa koru on myös oiva apu ienten kutinaan, sillä pallerot ovat bpa-vapaata kestävää silikonia ja näin ollen turvallisia pikkuselle. Valkkasin tällasen melko neutraalisävyisen korun ja tykkään kyllä ihan älyttömästi. 
Jaksatteko te lukea näitä mun vauvahöpinöitä? Lupaan että yritän välillä postailla myös muistakin aiheista :D Tulossa on ainakin pian yksi vähän syvällisempi postaus, sekin toki liittyy raskauteen mutta no.. kuulette sitte lisää. 
Pian vaihtuu syyskuuksi ja saadaan (ainaki toivottavasti) taas ihana ruska niin pääsee ottamaan syksykuvia tonne ulos. En malta odottaa. 
Niinku oon maininnukki täällä sata kertaa niin kyllä syksy on vaan mun lemppari vuodenaika

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis vauvakirja! Ja ehdottomasti lisää vauvajuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo nätti<3 Kiva jos vauvajutut kiinnostaa:)

   Poista
 2. Ihana kirja! Innostuin lukemaan blogiasi vauvajuttujen myötä :) Instan puolella olenkin seuraillut vähän pidempään t. Vauvakuume

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii ja kiva ku eksyit lukemaan ja kommentoimaanki<3 Vauvajuttuja siis lisääki? ;)

   Poista
  2. Ehdottomasti! :)

   Poista
 3. Oi kiitos tästä kauniista kirjoituksestasi <3 Oikein hyvää syksyä ja odotusaikaa sinulle! Voi hyvin<3

  VastaaPoista