keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

KESÄILTOJA JA SADEPÄIVIÄ

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia ihanista kommenteista ja onnitteluista joita viime postaukseen sain! Kiitos ihan hurjasti, täällä ollaan kyllä niin onnen kukkuloilla. 
Tänään vaihtu uus raskausviikko ja viikkoja on nyt siis kasassa jo 17. Aivan hurjaa ajatella että kolme viikkoa ja on PUOLIVÄLI. Siis ihan oikeastikko? Tasan kuukauden päästä on rakenneultrakin ja sitten nähdään miten se pikkunen tuolla masussa jakselee ja toivottavasti saadaan tietää myös sukupuoli. Mulla ei oo itellä sukupuolesta mitään fiilistä, niinku monella on sellanen varma tunne. Neljä ihmistä on mulle sanonu että tyttö teille tulee. En tiiä mistä ne sen on keksiny, mutta itekki oon alkanu nyt uskomaan että tämä olis tyttö. 


Mitäs muuta. Tuntuu että oon hommaillu ihan hirveesti kaikkee tässä parin viime viikon aikana. Oon käyny kuvailemassa Jennan ja Empun kanssa, syöny ihan liikaa jätskiä, nauttinu kesäilloista, ottanu aurinkoa, käyny Hailuodossa päiväreissulla, käyny piknikillä, kierrelly hulluna kirppareilla ostelemassa minivaatteita ja käyny tuossa välillä töissäkin muutaman vuoron. Jotenki ihana ku kesällä on paljo tekemistä niin ei tuu semmosia tylsiä hetkiä, paitsi tietty sadepäivät. Ja niitähän täällä on kyllä ollu aivan liikaa. Näyttää kumminki siltä että kyllä ne kesäilmat on vielä edessäpäin ja hyvä niin sillä mulla alkaa kesälomaki vasta kolmen viikon päästä, haha!


 Käytiin eilen neuvolassa yhdessä ja jotenki tämä kaikki alkaa vasta nyt tuntumaan hirveän todelta. Makekaan ei oikeen vielä meinaa uskoa että meille oikeasti tulee vauva! Eilen saatiin kuitenki kuulla minin sydänäänetkin, joten ehkä siinä vaiheessa se molemmille iski kalloon että ei hitto siellä se pikkukaveri masussa porskuttaa. Ja onhan tämä mahaki alkanu kasvamaan jo sen verran että ei voi olla huomaamatta ja ajattelematta asiaa.


Liikkeitä en oo tietääkseni vielä tuntenu. Monet on sanonu että ekat liikkeet voi tuntua semmoselta kuplinnalta, mutta en ite ainakaan osaa erottaa niitä tyyliin mahan kurnimisesta tai muusta möyrinnästä. Innolla odottelen millon alkaa tuntumaan kunnolla pikku potkut ja pyrähdykset, hurjaa.

Tänään hain postista ihan älyttömän kivan paketin. Vauvajuttuja tietenki:') Olin aivan haltioissani kun avasin sen, mutta siitäpä saatte kuulla lisää vasta myöhemmin. Nyt syökäsen iltapalan ja lähden vielä tyttöjen kanssa kuvailemaan auringonlaskuun. Ulkona on vieläki 23 astetta lämmintä ja nää kesäillat on vaan niin parasta.. 

2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun sulta oli tullu taas postaus<3 Nää kuvat on ihan mahottoman kivoja ja sun babybelly on niin suloinen :')
  Kesäillat tosiaan on parasta ja etenki auringonlaskut ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Emilia♥ Nyt jo harmittaa että kesä on pian ohi, jotenki niin ihana nauttia näistä kesäilloista! Ei ihan saatu semmosta auringonlaskua ku ootettiin joten kuvat epäonnistu mutta ihana oli silti käyä rannalla käppäileen myöhään illalla ystävien kanssa:')

   Poista