torstai 31. lokakuuta 2013

Vain elämää


Ompa kiva postaustahti taas mulla... -.- Ääh tuntuu että nykyään menee aika vaan töissä ja iltaisin on niin pimeää että kuvaaminen jää sitte aina. Enkä oikeen keksi mitään kirjotettavaakaan ilman kuvia :/ 
Noh oon saanu kuitenki viikon sisällä muutamia kuvia otettua joten tässäpä ne nyt sitte on. On tullu leivottua, shoppailtua alennusmyynneissä, värjättyä hiukset jne. Äiti oli ostanu tommosen ihanan yleiskoneen, jota halusin päästä kokeilemaan joten innostuttiin leipomaan juustosämpylöitä, keksejä ja muffinsseja. En tiiä mikä leipomiskärpänen on purassu mutta tänäänki oon leiponu yhtä ihanaa juttua huomiseksi ;) Huomenna luvassa ois siis halloweenbileet, jee! Tänään pitäis vielä värjätä hiukset tuolla ombre-värillä ja ehtiä keksiä jotku vaatteet huomiseks(kissankorvien kaveriksi)..
Palailen luultavasti viikonlopun jälkeen postailemaan sitten halloweenistä! Mukavaa torstaita kaikille :)

Onko joku muu muuten innostunu leipomisesta? :D Saa heittää jotain hyviä leivontaohjeita mulle. Ois kiva kokeilla jotain uusia reseptejä! :--)

3 kommenttia:

  1. Sullla on kyllä tosi kauniit silmät! :) Sellaiset johon heti kiinnittää huomion! Ja tuo kissakuva, voi kun toinen on niin tyytyväisen näköinen :')

    VastaaPoista
  2. Eikös oo söppänä:) Ja tuo paita on tosi kiva ja makso vaa vitosen! :D

    VastaaPoista